Terug naar overzicht

Waarom Grant Thornton?

Op zoek naar nieuwe uitdaging als Talent Development Specialist? Dan is dit jouw kans! Grant Thornton Nederland is een accountancy en adviesorganisatie met ongeveer 700 medewerkers verdeeld over 7 vestigingen. Wij maken onderdeel uit van een groot internationaal netwerk met ruim 62.000 collega’s. Informeel contact met je collega’s en een directe en persoonlijke manier van communiceren staat centraal. Grant Thornton heeft een platte organisatiestructuur en kent korte communicatielijnen. 

Onze afdeling HR bestaat naast het Hoofd HR nu uit 2 senior HR-adviseurs, 4 recruiters, 1 mobiliteitscoördinator en 2 medewerkers HR-administratie. Met deze vacature breiden we het HR team uit zodat we de business nog beter van dienst kunnen zijn. 

De functie

Grant Thornton heeft een ambitieuze groeiambitie. Daarbij speelt het HR-beleid en ontwikkeling van medewerkers een essentiële rol. Je geeft in nauwe samenwerking met het Hoofd HR en de HR Adviseurs invulling aan projecten op het gebied van leiderschapsontwikkeling, management development en het verbeteren van interne doorgroei. Zo zorg je voor verdere ontwikkeling van ons MD-traject, de inhoud van onze onboardingsactiviteiten en het opleidingsaanbod binnen de verschillende servicelines. Ook implementeer je successionplanning in de organisatie en verbeter je met jouw ideeën ons traineegame voor starters.


 

Dit ben jij:

Je hebt een proactieve en daadkrachtige houding en ervaring in het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van talent development. Je bent analytisch en communicatief sterk. Verder:

• Heb je een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau
• Heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie 
• Beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed.
• Herken je jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 

Wij bieden

Binnen de functie krijg je de ruimte om te groeien in je vakkennis én je persoonlijke vaardigheden. Je kunt ook deelnemen aan ons uitgebreide interne opleidingsprogramma, de Grant Thornton Talent Academy, en hebt de mogelijkheid om externe trainingen/opleidingen te volgen. Groei op persoonlijk en inhoudelijk vlak wordt aangemoedigd.

Je bent verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden met de mogelijkheid om afwisselend vanuit huis te werken. Belangrijk hierbij is dat je zichtbaar blijft binnen het team en de organisatie, zowel online als fysiek. Daarnaast bieden wij een premievrij pensioen, winstdeling naast een vast salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheid om extra verlof te kopen. 

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze website https://www.grantthornton.nl/carriere/. Hier lees je ook meer over onze cultuur en waarden als organisatie, bijvoorbeeld over samenwerken, diversiteit & inclusie en kwaliteit.
 

Enthousiast?

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van de vacature? Wij in ieder geval wel naar jou! Wil je meer weten over de vacature of de organisatie? Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures