Terug naar overzicht

Waarom Grant Thornton?

Op zoek naar nieuwe uitdaging als Head Human Resources? Dan is dit jouw kans! Grant Thornton Nederland is een accountancy en adviesorganisatie met ongeveer 700 medewerkers verdeeld over 7 vestigingen. Wij maken onderdeel uit van een groot internationaal netwerk met ruim 50.000 collega’s. Informeel contact met je collega’s en een directe en persoonlijke manier van communiceren staat centraal. Grant Thornton heeft een platte organisatiestructuur en kent korte communicatielijnen. 

Onze afdeling Human Resources (HR) bestaat naast de Head HR uit 3 senior HR-adviseurs, 5 recruiters, 1 mobiliteitscoördinator en 2 medewerkers die zorgen voor de administratieve verwerking van HR-processen. Als Head HR ben je verantwoordelijk voor het HR beleid en uitvoering én leidinggeven aan de medewerkers op de afdeling. 
 

De functie

Je hebt een brede verantwoordelijkheid. Het betreft een veelzijdige functie waarbij je invulling geeft aan verschillende rollen: die van leidinggevende, inhoudelijk expert, adviseur en verbinder. Grant Thornton heeft een ambitieuze groeiambitie. Naast groei is een belangrijke pijler in ons beleid het verbeteren van de employee journey, met als doel het aantrekken, ontwikkelen en behouden van onze medewerkers. Als Head HR dien je daar een belangrijke bijdrage aan te leveren. Je bent inhoudelijk betrokken bij en initiator van de verdere ontwikkeling van het HR-beleid en kijkt daarbij goed naar de samenhang tussen onze strategie en de arbeidsmarkt.  Samen met de medewerkers van de afdeling maak je een concrete doorvertaling van het organisatiebeleid naar HR-beleid en projecten op het gebied van leiderschapsontwikkeling, cultuur, onboarding, management development, arbo, opleidingenrecruitment en arbeidsmarktcommunicatie.  Daarbij schuw je niet om zelf operationeel actief te zijn. 
Naast de beleidsontwikkeling draag je zorg voor het professionaliseren van de HR-processen, met oog voor de kwaliteit van alle operationele en ondersteunende HR-activiteiten. Ook ben je verantwoordelijk voor een actueel arbeidsvoorwaardenbeleid, heb je een belangrijke adviesfunctie naar de Raad van Bestuur en ben je aanspreekpunt voor partners. Je  vertegenwoordig Grant Thornton Nederland in het netwerk van Grant Thornton International als het gaat om People & Culture. 
Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor aansturen, inspireren en coachen van het HR-team en stimuleer je ontwikkeling en een optimale bezetting.

Dit ben jij:

Je bent een stevige professional en hebt brede en ruime ervaring in het HR vakgebied en met organisatieveranderingsprocessen. Daarnaast heb je relevante, leidinggevende werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening opgedaan, waar je ook jouw strategische blik op HR-ontwikkelingen hebt gevormd. Je beschikt over coachende kwaliteiten en goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om het overzicht te behouden en HR-beleid te vertalen naar de dagelijkse HR-operatie, waarbij je ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt. Bovendien ga je professioneel en tactvol om met interne en externe klanten. Verder:

• Heb je een afgeronde relevante opleiding op WO niveau 
• Heb je ervaring met het ontwikkelen en versterken van HR (team) binnen een organisatie
• Beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed.
• Herken je jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden

Binnen de functie krijg je de ruimte om te groeien in je vakkennis én je persoonlijke vaardigheden. Je kunt ook deelnemen aan ons uitgebreide interne opleidingsprogramma, de Grant Thornton Talent Academy, en hebt de mogelijkheid om externe trainingen/opleidingen te volgen. Groei op persoonlijk en inhoudelijk vlak wordt aangemoedigd.

Je bent verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden met de mogelijkheid om afwisselend vanuit huis te werken. Belangrijk hierbij is dat je zichtbaar blijft binnen het team en de organisatie, zowel online als fysiek. Daarnaast bieden wij een premievrij pensioen, winstdeling naast een vast salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheid om extra verlof te kopen. Je ontvangt bovendien een mobiliteitsbudget dat je onder meer kunt inzetten voor een leaseauto. In het kader van duurzaamheid wordt elektrisch rijden bij ons gestimuleerd evenals het gebruik van openbaar vervoer. 

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze website https://www.grantthornton.nl/carriere/. Hier lees je ook meer over onze cultuur en waarden als organisatie, bijvoorbeeld over samenwerken, diversiteit & inclusie en kwaliteit.
 

Enthousiast?

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van de vacature? Wij in ieder geval wel naar jou! Wil je meer weten over de vacature of de organisatie? Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures