Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Pak jouw verantwoordelijkheid, als senior manager accountancy bij Grant Thornton

Jouw vaktechnische kennis als tekenbevoegd accountant lijkt eindeloos en deel je graag met jouw team én klanten. Een gat in jouw kennis dicht je binnen no-time. Zo ben jij. Jij wilt namelijk de enige juiste oplossing kunnen bieden. 

Jij biedt vertrouwen. Bij het (zelfstandig) beheren van samenstelopdrachten tot bij advies aan MKB-klanten in de regio.

Dat is jouw manier. Als senior manager accountancy bij Grant Thornton.

Wat je gaat doen?

Onze moderne vestiging in Rotterdam ligt aan de voet van de statige Erasmusbrug en geeft jou een adembenemend uitzicht op de altijd drukbevaren Maas. De passie van ons jonge en enthousiaste team van ongeveer 25 collega’s ligt bij (internationale) MKB-bedrijven in diverse branches. Daar zijn we goed in! Met onze expertise (accountancy, fiscaliteit en juridisch) voegen we écht waarde toe. Jouw toekomst ligt in Rotterdam!

Jij stimuleert vaktechnische ontwikkeling om als organisatie voor op te kunnen lopen en de klanten optimaal te adviseren. Je beheert als tekeningsbevoegd accountant (zelfstandig) uiteenlopende samenstelopdrachten en adviseert MKB-klanten. De vaktechnische verantwoordelijkheid voor jaarrekeningen ligt in jouw handen en je geeft leiding aan teams.

Wie ben jij?

Ambitie
Jij bent als senior manager accounancy constant bezig met het op peil houden van jouw vaktechnische kennis én dat van jouw team. Dit weet jij goed te brengen. Teamleden en klanten staan open voor jouw aanvullende kennis en inzichten. 

Skills
Je bent integer. Vertrouwelijke documenten zijn bij jou in goede handen. Betrokkenheid zorgt voor een goede aansturing, begeleiding en open blik van jouw team. Met jouw pragmatische aanpak weet jij de vaktechniek altijd in een handomdraai toe te passen in de praktijk.

Ervaring
De AA- en/of RA-titel heb jij al een aantal jaar op zak. Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk bij een accountantsorganisatie. Klaar voor de volgende stap naar extra verantwoordelijkheid! 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen.

Wat je van ons krijgt:

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
-Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer.
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Pak die extra verantwoordelijkheid. Als senior manager accountancy bij Grant Thornton.

Interesse?

Wil jij werken bij Grant Thornton en de ruimte krijgen om te groeien? Solliciteer dan als (Senior) Manager Accountancy via onderstaande solliciteer button. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. 

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures