Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Trek je accountancyskills naar de breedte, als senior assistent samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton

“Juist bij de klanten langsgaan vind ik leuk. Daar zit ik de helft van mijn werktijd. Zo krijg ik veel meer mee dan wanneer ik alleen per telefoon of mail contact hebt. Ze waarderen het enorm dat ik langskom.” Kelly (28)

Kelly deed het: zij verbreedde haar skills binnen de samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton. Zij pakte haar kansen en werd hiervoor beloond. 

& you? 

Ontwikkel je accountancy skills in de breedte. Als senior assistent accountancy samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton. 

Wat je gaat doen?

Onze moderne vestiging in Rotterdam ligt aan de voet van de statige Erasmusbrug en geeft jou een adembenemend uitzicht op de altijd drukbevaren Maas. De passie van ons jonge en enthousiaste team van ongeveer 25 collega’s ligt bij (internationale) MKB-bedrijven in diverse branches. Daar zijn we goed in! Met onze expertise (accountancy, fiscaliteit en juridisch) voegen we écht waarde toe. Jouw toekomst ligt in Rotterdam!

Binnen jouw team van accountants en fiscalisten stel je de jaarrekening samen, voert of controleert de financiële administratie, bereidt aangiften vennootschapsbelasting voor en maakt rapportages. Online accounting en de automatisering van de processen is ook helemaal jouw ding. 

Pak bij Grant Thornton ook deze kans: ga als tijdelijk controller aan de slag bij onze klanten. Jij verbreedt je kennis en ervaring en helpt zo je klanten met het opstellen van prognoses, digitaliseren van werkprocessen, ondersteuning bij het voeren van de financiële administratie, implementeren van dashboards of het verzorgen van managementrapportages.

Wie ben jij?

Ambitie
Jij staat open voor de hele breedte van het accountancyvak. Jouw doel: naast je standaard accountancywerkzaamheden zoeken naar vernieuwing en optimalisering. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Daarom kies jij voor een organisatie waarbij dit voorop staat, zoals Grant Thornton. 

Skills
Automatiseren is voor jou eerder regel dan uitzondering. Je bent analytisch, nauwkeurig, integer en hebt een professioneel kritische werkhouding. Jouw ondernemende instelling en goede communicatieve vaardigheden zorgen dat je je perfect ontwikkelt in jouw adviesrol. 

Ervaring
Je hbo-diploma Accountancy of Bedrijfseconomie heb je op zak samen met drie jaar ervaring binnen de samenstelprakrijk. Deze functie dé aanvulling voor jouw verdere ontwikkeling, eventueel in aanvulling met een studie voor je AA-titel. 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 
 

Wat je van ons krijgt: 

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check. 

Verder bieden we je: 

-We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Mogelijkheden tot een goede studieregeling (4 dagen werken en 1 dag studeren); 
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk; 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Trek je accountancyskills naar de breedte. Als senior assistent accountancy samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton. 

Interesse?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures