Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Je hebt een afgeronde hbo opleiding in accountancy/bedrijfseconomie en hebt al 2-3 jaar werkervaring in accounting.
Wat:  Binnen onze Global Compliance & Reporting Solutions (GCRS) praktijk ben je verantwoordelijk voor de financiële dienstverlening van internationale organisaties.
Waarom:  Ruimte om te groeien en te leren van collega’s en opdrachten binnen een internationale werkomgeving.
Waar: Jouw standplaats is Rotterdam.

De functie

Als (senior) assistent accountant binnen onze Global Compliance & Reporting Solutions (GCRS) praktijk ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen bij internationale organisaties. Daarnaast begeleid je de financiële administratie van onze cliënten, bereid je de aangiften omzetbelasting en vennootschapsbelasting voor en ben je aanspreekpunt voor vragen. In samenwerking met jouw collega’s zorg je voor een optimale dienstverlening en naleving van de relevante wetgeving, onze cliënten vertrouwen daarop. Je wordt opgeleid voor de adviseursrol die steeds belangrijker wordt voor een AA accountant.

Wil jij je kennis en ervaring verder verbreden, dan krijg je tevens de mogelijkheid om tijdelijk als controller aan de slag te gaan bij onze klanten. Je helpt de klant (van een dag tot een langere periode) met bijvoorbeeld het opstellen van prognoses. Ook het digitaliseren van werkprocessen, ondersteuning bij het voeren van de financiële administratie, het implementeren van dashboards of het verzorgen van management rapportages kunnen hier deel van uit maken.

Wij zoeken

• Je hebt een afgeronde opleiding hbo accountancy of bedrijfseconomie opleiding;
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
• Je hebt 2-3 jaar ervaring binnen de samenstelpraktijk van een accountancy organisatie;
• Je ben bezig met de studie voor je AA titel;
• Je hebt bewezen affiniteit met automatisering;
• Je bent analytisch, nauwkeurig en integer;
• Je hebt een professioneel-kritische werkhouding;
• Met je ondernemende instelling en communicatieve vaardigheden ben je in staat om naar de adviesrol te groeien;
• Het reeds in bezit hebben van rijbewijs B is een pre;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te groeien

Uiteraard ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je de kans om te leren en te groeien. Om ervoor te zorgen dat jij keer op keer excellente kwaliteit en service kan leveren is er veel aandacht voor opleidingen zowel intern als extern en hechten wij veel waarde aan ‘training on the job’. Via onze internationale organisatie is er regelmatig ruimte voor secondments.

Enthousiast?

Wil jij ruimte om te groeien bij Grant Thornton? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton met je cv en een overtuigende motivatiebrief. Wil je meer weten over de vacature of heb jij aan ons nog een goeie vraag? Neem dan contact op met Demi van der Zwet via 088 676 9228 of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures