Terug naar overzicht

Vertaal regelgeving naar praktische tools als manager bureau vaktechniek (samenstel)

Die nieuwe wetgeving waar je gister over hebt gelezen spookt maar door je hoofd. Hier moeten we écht snel iets mee om ons werk goed en efficiënt te kunnen blijven doen. Je verdiept je nóg meer in deze lastige materie en schrijft een plan: processen aanpassen, implementeren en deze nieuwe werkwijze bij de samenstelcollega’s onder de aandacht brengen. Tijdens het volgende vaktechnische overleg bespreek je dit met de andere collega’s van Bureau vaktechniek. Samen zetten jullie de laatste puntjes op de ‘i’ en gaan aan de slag met de aanpassingen. Nog een laatste test voordat het de praktijk in kan. Dat is nog eens tijdig voorsorteren!

Jij laat de actualiteit je niet inhalen. Snel anticiperen, voorsorteren, implementeren en uitrollen. Zo staat kwalitieit en efficientie altijd voorop!

Dat is wat jij doet. Als manager bureau vaktechniek (samenstel) bij Grant Thornton.

Wat je gaat doen?

Jij levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de samenstelpraktijk. Bij de vertaling van wetten en regels naar de praktijk kijk je breed naar alle mogelijkheden, zoals nieuwe technologiën. Op basis hiervan ontwikkel je praktische templates en tools voor de praktijk, zodat zij hun werkzaamheden goed uit kunnen voeren. Jouw collega’s uit de samenstelpraktijk kunnen ook altijd bij jou terecht voor vragen of onduidelijkheden op het gebied van de standaarden en de samenstelprocessen. Je helpt het interne opleidingsprogramma en de vaktechnische overleggen van Grant Thornton opzetten en draagt bij aan de dossieronderzoeken binnen de samenstelpraktijk.

Wie ben jij?

Ambitie
Jij bent een echte goeroe in de vaktechniek en wilt altijd alles weten van de nieuwste wetten en regels. Je weet veel van het reilen en zeilen binnen MKB-bedrijven. Deze kennis pas je toe bij de ontwikkeling van templates en tools. Hierbij komt jouw neus voor nieuwe technologische snufjes goed van pas! Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jouw nauwkeurige en kritische blik schrikt niet van de dynamiek binnen onze organisatie. Met jouw professionele en kritische houding ga je zelfstandig en met een rechte rug aan de slag. Je bent integer en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht in Nederlands en Engels. Je weet tijdig vaktechnische overleggen te initiëren en hier inhoud aan te geven.

Ervaring
Je neemt minimaal tien jaar ervaring mee binnen de accountancypraktijk. Je AA- of RA-titel heb je op zak en je wilt graag voor minimaal 32 uur bij ons aan de slag gaan.

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

- We bieden je een passend salaris o.b.v. werkervaring;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Vertaal regelgeving naar praktische tools. Als manager vaktechniek (samenstel) bij Grant Thornton.
 

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures