Terug naar overzicht

Kwaliteit behouden, als (junior) medewerker bureau vaktechniek

Binnen de fiscale wet- en regelgeving ken jij de weg als geen ander. Je volgt nauwlettend de ontwikkelingen op het terrein van de directe belastingen en maakt daarbij de vertaalslag naar de (nationale en internationale) adviespraktijk. Wij zoeken een enthousiaste collega met circa 3 jaar ervaring die het Bureau vaktechniek fiscaal wil komen versterken.

Wat je gaat doen?

De functie bij BVT is veelzijdig waarbij veel ruimte is voor eigen initiatieven. De werkzaamheden bestaan onder meer uit:
•    Het voorbereiden van fiscale notities zowel voor collega’s als cliënten;
•    het voorbereiden van antwoorden op fiscale vragen van collega’s;
•    het meewerken aan de ontwikkeling van fiscale tools/producten voor onze cliënten;
•    het organiseren en actief deelnemen aan vaktechnische vergaderingen;
•    het voorbereiden en verzorgen van presentaties voor collega’s en cliënten;
•    het (helpen) formuleren van interne richtlijnen, procedures, etc. en het publiceren van e.e.a. in de voor collega’s toegankelijke Kennisbank.

Dat is wat jij doet. Als (junior) medewerker bureau vaktechniek bij Grant Thornton.

Wie ben jij?

Heb je een universitaire opleiding fiscaal recht of economie genoten? Ligt je kwaliteit en interesse bij de fiscale vaktechniek, heb je circa 3 jaar relevante werkervaring en wil je samen met de andere collega’s een bijdrage leveren aan een fiscale dienstverlening op het hoogste niveau? Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;

- Een fulltime aanstelling, maar parttime is ook bespreekbaar;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;

- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Kwaliteit behouden. Als (junior) medewerker bureau vaktechniek bij Grant Thornton.
 

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures