Terug naar overzicht

Kwaliteit behouden, als medewerker bureau vaktechniek

Je hebt iets gehoord over een nieuwe wetgeving. Dit lijkt relevant voor onze werkprocessen. Je gaat op zoek naar meer informatie en overlegt met de manager vaktechniek. Je hebt gelijk, hier moeten we iets mee. Samen werken jullie een plan uit. Op basis hiervan ga je aan de slag met aanpassingen in de tools en templates. Na overleg met de andere collega’s van bureau vaktechniek en wat laatste puntjes op de ‘i’ doe je nog een laatste test voordat het de praktijk in kan. Goed gezien en snel toegepast!

Jouw ogen en oren staan altijd open voor de laatste ontwikkelingen. Met gemak vertaal je deze naar praktische handvatten voor de praktijk. Zo houden we controle op de kwaliteit!

Dat is wat jij doet. Als medewerker bureau vaktechniek bij Grant Thornton.

Wat je gaat doen?

Jij levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de samenstel- en auditpraktijk. Je vertaalt wetten en regels naar de praktijk en ontwikkelt praktische templates en tools. Jouw collega’s uit de praktijk kunnen altijd bij jou terecht voor vragen of onduidelijkheden op vaktechnisch gebied. Ook help je met het opzetten van het interne opleidingsprogramma van Grant Thornton.

Wie ben jij?

Ambitie
Jij bent een echte vaktechniek goeroe en wilt altijd alles weten van de nieuwste nationale wetten en regels. Deze kennis pas je toe bij de templates en tools die je ontwikkelt. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jouw nauwkeurige en kritische blik schrikt niet van de dynamiek binnen onze organisatie. Met jouw professionele en kritische houding ga je met een rechte rug aan de slag. Je bent integer en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht in Nederlands en Engels. 

Ervaring
Je hebt je AA- of RA-titel op zak en neemt een paar jaar ervaring binnen de samenstel- en/of audtitpraktijk mee. 
 

Wie zijn wij?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk; 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Kwaliteit behouden. Als medewerker bureau vaktechniek bij Grant Thornton.
 

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures