Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie ben jij? Jij hebt passie voor innovatieve bedrijven en hebt minimaal een bacheloropleiding afgerond (richting Fiscaal, Accountancy, richting de Techniek of een andere aansluitende opleiding). Het is een pre als je hier al enige ervaring in hebt.
Wat ga je doen? Een functie met een divers klantenpakket en veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden.
Waarom is dit zo'n leuke functie? Je krijgt ruimte om te groeien in een leuk jong snel groeiend fiscaal team met kansen om te doen wat jij leuk vindt!
Waar kom je te werken? Jouw standplaats is Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug

De functie

Van dag tot dag werk je voor diverse klanten die zich bezighouden met innovatieve oplossingen. Je zult klanten van A tot Z ondersteunen in de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) aanvragen, de grootste innovatiestimuleringsmaatregel van Nederland. Dat betekent dat je bepaalt welke aanvraag van toepassing is, in gesprek zal gaan met de klant en de aanvragen beoordeelt/indient.

'One-size-fits-all'-carrières’ kennen wij niet. Binnen deze functie heb je de mogelijkheid om het proces van WBSO aanvragen eigen te maken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om andere (fiscale) werkzaamheden op te pakken. Waar liggen jouw interesses en krachten nog meer? Je kunt zelf onderzoeken welke kansen er voor jou openliggen binnen Grant Thornton. Jouw  perfecte carrière uitstippelen kan alleen jij, met hulp van ons. Je bent dan ook veel bezig met zelfontwikkeling en trainingen. Met steeds meer verantwoordelijkheden groei je verder. In je functie én persoonlijk.
 

Wie ben jij?

Ambitie
Met jouw drive om je te verdiepen in innovaties en subsidies, maak jij de weg vrij om WBSO-expert te worden binnen Grant Thornton. Jij doet het op jouw manier met alle steun van je team. Jouw doel? De klant zo goed mogelijk ondersteunen in de aanvraag van de innovatiestimuleringsmaatregel. Dit doe je door het lezen van aanvragen, stellen van vragen en je hebt regelmatig contact met tussenpersonen of ondernemers. Je bent zowel in Nederlands als Engels sterk.
Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.


Skills
Diverse subsidieaanvragen naast elkaar? Voor jou geen probleem, door jouw georganiseerde aanpak weet jij alles op tijd in te dienen en af te ronden. Kan er iets beter? Jij weet het te onderbouwen. En weet je iets nog niet? Dan ben jij zo nieuwsgierig en leergierig dat je meteen uitzoekt hoe iets werkt. Daarnaast heb je een feeling voor technische innovaties/R&D.


Ervaring
Jij hebt passie voor innovatieve bedrijven en hebt minimaal een bacheloropleiding afgerond (richting Fiscaal, Accountancy, richting de Techniek of een andere aansluitende opleiding). Het belangrijkste is vooral dat jij een passie hebt voor fiscaliteit en subsidies. Het is een pre als je hier al enige ervaring in hebt (0-5 jaar werkervaring). Daarnaast ben je 28-40 uur per week beschikbaar. 
 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 


Wat je van ons krijgt 

Bij een mooie positie horen natuurlijk ook goede voorwaarden. En ook daarvoor zit je goed bij Grant Thornton. Wij bieden je namelijk een mooi en volledig pakket, met o.a.:
•    Een goed salaris passend bij jouw huidige ervaring;
•    Variabele winstdeling;
•    Reiskostenvergoeding;
•    Een goede en premievrije pensioenregeling;
•    29 vakantiedagen o.b.v. fulltime;
•    Mobiele telefoon en laptop;
•    € 600,- budget om een thuiswerkplek naar eigen wens in te richten;
•    Flexibiliteit: werken op kantoor én remote. 
•    Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.
 

Enthousiast?

Heb je na het lezen van de vacature al helemaal zin om te beginnen? Wij komen graag met jou in contact. Solliciteer als Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) Advisuer via onderstaande button!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anne Baas via 088-676 9026 of via anne.baas@carrierebijgt.nl Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures