Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding in de richting van cyber/information security, wiskunde, informatica of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast heb je al minimaal 3 jaar werkervaring in cyber/information security.
Wat:  Je helpt klanten met het verhogen van hun cyberweerbaarheid, door security testen uit te voeren, kwetsbaarheden te identificeren en kwetsbaarheden te bespreken met de klant.
Waarom:  We geven je de ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert bij toonaangevende klanten. Je werkt binnen een ambitieuze organisatie met enorm veel opleidingsmogelijkheden en de persoonlijke en open werksfeer.
Waar: Jouw standplaats is Amsterdam.

De functie

Als nieuwe collega kom je terecht op onze Advisory-afdeling waar Cyber Risk Services deel van uitmaakt; een groeiend en ambitieus team.

Jij gaat onze klanten helpen met het identificeren van kwetsbaarheden door middel van het uitvoeren van een security test (pentest). Als onderdeel van je werkzaamheden voer je verschillende taken uit zoals:

● Het uitvoeren van verschillende soorten security testen zoals een infrastructuur test, een webapplicatie test of een mobiele applicatie test;
● Het schrijven van een rapportage op basis van je testresultaten;
● Het presenteren van je rapportage om de gevonden kwetsbaarheden duidelijk te communiceren naar de klant;
● Het onder je hoede nemen van andere (junior) testers tijdens een security test.

Naast dat deze functie je veel uitdaging en verantwoordelijkheden biedt, bieden we jou veel ontwikkelingsmogelijkheden in een organisatie die groeiende is in het vakgebied. Het bijwonen van vakinhoudelijke seminars en het volgen van relevante cursussen en opleidingen, zijn enkele van de vele mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Dit ben jij

Jij hebt een afgeronde studie (WO of HBO) in één van de richtingen: cyber/information security, wiskunde, informatica, business en ICT of een vergelijkbare opleiding. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied. Je hebt een passie voor techniek en cyber security en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in dit mooie vak. Verder ben je:

● vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
● nieuwsgierig: jij wilt altijd weten hoe iets werkt;
● professioneel en kritisch, proactief, communicatief vaardig, nauwkeurig, resultaatgericht en je vindt het leuk om in een team te werken;
● kennis en ervaring met het uitvoeren van security testen op verschillende soorten systemen en applicaties.
● ervaren met tenminste één van deze technologieën: Nessus, Burp Suite, Nmap, Dirbuster.
● (pre) gecertificeerd in (ten minste één van de) relevante of vergelijkbare certificeringen zoals HTB CPTS, CEH, OSWA, OSWE, OSEP, OSCP, of hebt het examen gepland staan;
● iemand die zich herkent in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden

Als jij ons team komt versterken, word je onderdeel van onze Cyber Risk Services-afdeling. Een leuke afdeling van ongeveer 30 personen, waarvan 6 personen dagelijks met dezelfde soort materie bezig zijn als jijzelf. Binnen het team heerst er een persoonlijke sfeer en staat een directe en persoonlijke manier van communiceren centraal. Wat bieden wij je verder?

● Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen het vak met persoonlijke begeleiding;
● Ruimte om te groeien in je vakkennis en persoonlijke vaardigheden;
● Deel te nemen aan ons uitgebreide interne opleidingsprogramma;
● Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket (waaronder een premievrij pensioen, winstdelingsregeling en 29 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen).

Enthousiast?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als Pentester via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Mark Assink (Recruiter) via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl.

Wij zijn momenteel op zoek naar medior en senior profielen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures