Terug naar overzicht

Jij kent de weg binnen de fiscale wet- en regelgeving

Binnen de fiscale wet- en regelgeving ken jij de weg als geen ander. Je volgt nauwlettend de ontwikkelingen op het terrein van de directe belastingen en maakt daarbij de vertaalslag naar de adviespraktijk. Met name ligt je expertise en interesse op het gebied van internationale belastingrecht. Wij zoeken een enthousiaste collega met circa 8-10 jaar ervaring die het Bureau vaktechniek fiscaal wil komen versterken.

Wat je gaat doen?

De functie bij BVT is veelzijdig waarbij veel ruimte is voor eigen initiatieven. De werkzaamheden bestaan onder meer uit:
•    Het opstellen van fiscale notities zowel voor collega’s als cliënten;
•    het beantwoorden van fiscale vragen van collega’s;
•    het ontwikkelen van fiscale tools/producten voor onze cliënten;
•    het reviewen van adviezen van collega’s;
•    het organiseren en actief deelnemen aan vaktechnische vergaderingen;
•    het voorbereiden en verzorgen van presentaties voor collega’s en cliënten;
•    het verzorgen van publicaties in zowel wetenschappelijke als ‘populaire’  fiscale vakbladen;
•    het (helpen) formuleren van interne richtlijnen, procedures, etc. en het publiceren van e.e.a. in de voor collega’s toegankelijke Kennisbank.

Wie ben jij?

Heb je een universitaire opleiding fiscaal recht of economie genoten? Ligt je kwaliteit en interesse bij de fiscale vaktechniek en met name op het gebied van het internationale belastingrecht, heb je circa 8-10 jaar relevante werkervaring en wil je samen met de andere collega’s een bijdrage leveren aan een fiscale dienstverlening op het hoogste niveau? Neem dan contact met ons op!
 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt:

Een organisatie met een internationaal netwerk met een open cultuur met veel mogelijkheden tot persoonlijke groei. Verder krijg je van ons:

●    een fulltime aanstelling, maar parttime is ook bespreekbaar;
●    29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen;
●    de mogelijkheid om verlof op 3 Christelijke feestdagen in te ruilen voor verlof op andere niet-christelijke feestdagen;
●    een werkomgeving waarbij inclusiviteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan;
●    winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
●    vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto, een NS-business card of mobiliteitsbudget; 
●    toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je jouw kennis en persoonlijke doelen op hoog niveau. 

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures