Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

Al stevig en tóch op zoek naar verbreding, als senior impact consultant bij Grant Thornton

“Het mooie aan ons werk is dat we (internationale) organisaties helpen om echt impact te maken. Ik vind duurzaamheid en maatschappelijke impact heel belangrijk voor onze toekomst. Dat houdt me privé ook bezig. Het geeft mij energie als ik zie dat we samen met onze klanten direct stappen zetten naar een betere wereld. Zo werken we bijvoorbeeld voor non-profits die zich bezighouden met gelijke rechten voor vrouwen. Ik vind het ook tof als we corporates helpen naar koploper worden in duurzaamheid. Als anderen dat volgen, heeft het echt zin wat we doen!” Lilly (26).

Lilly deed het: ze zette de stap naar Grant Thornton en houdt zich nu met haar team bezig met onderwerpen als duurzaamheid, diversiteit en vitaliteit. Daarbij wordt ze niet in een hokje gestopt en mag zichzelf ontwikkelen in wat zij leuk vindt. Zo krijgt ze echt de ruimte om dingen te doen waar ze energie van krijgt.

& you? 

Verbreed jouw expertise. Als senior impact consultant bij Grant Thornton. 

Wat je gaat doen?

Onze vestiging in hartje Amsterdam ligt tussen de Arena en de Ziggo Dome. Binnen onze informele cultuur werken we met een dynamisch team van ongeveer 45 collega’s. Als senior consultant leid je zelfstandig projecten van goede doelen organisaties en overheden. Zo meet, manage en maximaliseer je hun positieve maatschappelijke impact. Je maakt dit zichtbaar en zo groot mogelijk door hun strategie te ontwikkelen, impactmetingen vorm te geven en processen continu te sturen op impact. Jij werkt hierbij (ook inhoudelijk) goed samen binnen een team en bent een kritische gesprekspartner voor ons en onze opdrachtgevers. Je leidt hierbij ook sessies en workshops met stakeholders, bijvoorbeeld door het maken van een Theory of Change.

Je adviseert opdrachtgevers bij het vinden van een aanpak en oplossing passend bij hun strategische doelstellingen en organisatie. Bijvoorbeeld een advies aan een gemeente om impactgericht te werken, een provincie helpen bij het uitwerken van een impactvol beleidskader of een stichting adviseren hoe haar strategie te vertalen in meetbare indicatoren en een mooi impactonderzoek. Wat leren ze van de data en hoe nemen ze de organisatie hierin mee?

De focus van deze functie ligt met name op opdrachten voor maatschappelijke organisaties en overheden. Kennis over CSRD en de relevantie voor overheden is daarom een pre. Uiteraard krijg je bij ons ook de mogelijkheid mee te werken aan opdrachten voor bedrijven, impact investeerders en internationale organisaties. 

Ga je mee op ons Amsterdamse avontuur en maak jij binnenkort ook deel uit van ons betrokken team? Je bent welkom!

Wie ben jij?

Ambitie
Jij bent helemaal gedreven om de échte impact van organisaties op mens en milieu maximaal te verbeteren. Hiervoor ben je constant bezig met het doorontwikkelen van jouw brede kennis van relevante wetgeving, frameworks, taxonomieën en standaarden én van thema’s als energie, emissies, circulariteit, diversiteit, mobiliteit, grondstoffen, gezondheid en life sciences. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jij onderscheidt je als consultant omdat je zowel op strategisch, proces én inhoudelijk vlak een kritische sparringpartner voor onze klanten bent. Jij draagt altijd bruikbare en toepasbare oplossingen aan. Onze praktijk groeit met de dag. Jouw commerciële instelling en ervaring op het gebied van business development komt dus goed van pas bij het ontwikkelen van nieuwe proposities en het openen van markten.

Ervaring
Naast een wo-master heb je inmiddels al vijf tot zeven jaar werkervaring (in het sociale domein). Hierbij ben je als projectmanager ook eindverantwoordelijk geweest voor opdrachtgevers. Het leiden van sessies, workshops en presentaties heb jij je helemaal eigen gemaakt. 

Wie zijn wij?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 
 

Wat je van ons krijgt: 

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je kan worden wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder bieden we je: 

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Mogelijkheden tot een goede studieregeling; 
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk; 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Verbreed jouw expertise. Als senior impact consultant bij Grant Thornton.

Enthousiast?

Heb je vragen, bijvoorbeeld over je groeimogelijkheden en de cultuur? Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Impact House – Grant Thornton te ontdekken. Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.
Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures