Terug naar overzicht
  • Plaats

    Utrecht

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Je bent bezig met je RA studie (wo bachelor, master of post master) aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring.
Wat:   Controles uitvoeren voor aansprekende nationale en internationale klanten.
Waarom: Ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert binnen een ambitieuze organisatie, de opleidingsmogelijkheden en de persoonlijke en open werksfeer.
Waar:  Jouw standplaats is Utrecht, tegenover het Centraal Station.

De functie

Als senior assistent binnen de assurance praktijk ga je aan de slag voor klanten die zowel nationaal als internationaal opereren. Je klantenportefeuille varieert van corporate klanten tot lokale ondernemers die actief zijn binnen diverse branches. Door de variatie in je opdrachten, het begeleiden van (junior) assistenten en de samenwerking met collega’s van andere disciplines, ontwikkel je jezelf in de volle breedte. Je werkt in teams die wisselen in samenwerking en grootte. Ontwikkeling van je vaktechnische én persoonlijke vaardigheden staan in deze functie voorop.

Wij zoeken

Als senior assistent assurance herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je bent bezig met je RA (wo bachelor, master of post master) studie;
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring (afhankelijk van je studietraject) binnen de controlepraktijk;
• Je bent ondernemend, communicatief vaardig, klant- en resultaatgericht en een teamplayer;
• Je hebt een nauwkeurige en professioneel kritische instelling met een rechte rug;
• Je hebt goede kennis van de Engelse taal;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Jezelf blijven ontwikkelen

Wij bieden je goede salarisvoorwaarden en een fijne, open werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en gestimuleerd wordt om het verschil te maken. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen en we moedigen groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak aan. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma (allen geaccrediteerd door de NBA), intern stagebureau en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.
Een goede balans tussen persoonlijke ontwikkeling, werk, studie en vrije tijd is de belangrijke basis voor een fijne werkomgeving en optimale klantdienstverlening. Grant Thornton heeft geen hiërarchische structuur en kent korte communicatielijnen.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk ons korte filmpje 'Een carrière als Senior Assistent Audit bij Grant Thornton'  (https://www.youtube.com/watch?v=LbLT1MbvzmI).

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.
 

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures