Terug naar overzicht
  • Plaats

    Utrecht

  • Gepubliceerd op

Zet jouw toon als junior manager audit bij Grant Thornton

“Ik heb écht het gevoel dat ik er klaar voor ben. Toch is mijn eerste jaar als manager spannend. Die verantwoordelijkheid, dat is nieuw. Ik maak daarom graag gebruik van alle hulp en tips. De opleiding 'persoonlijk vrouwelijk leiderschap' helpt me ook een betere manager te worden." - Radjenie (31)

Radjenie deed het: ze pakte verantwoordelijkheid en zette haar toon binnen het auditvak. Een mooie stap met passende opleidingen brengt haar verder tijdens deze nieuwe uitdaging. Met haar persoonlijke leiderschapskwaliteiten voorop.

& you? 

Zet ook jouw toon. Als junior manager audit bij Grant Thornton. 

Wat je gaat doen?

Je hebt je RA-titel (bijna) op zak en draait al zeker zes jaar mee binnen de auditpraktijk. Daarom ben jij klaar om de voortgang van de periodieke auditwerkzaamheden voor nationale en internationale klanten te bewaken. Van corporate tot lokale klanten in allerlei sectoren. Je geeft hierbij leiding en begeleiding aan assistenten in verschillende teams. Hierbij staat vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Wie ben jij?

Ambitie
Klaar om de toon te zetten? Zeker! Verantwoordelijkheid nemen én de collega’s in jouw teams alles van het auditvak leren. Jouw doel? Echt verschil maken voor jouw nationale en internationale klanten. Persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Stevig in je schoenen staan en klaar om jouw kennis en ervaring te delen. Leiding en begeleiding geven aan assistenten. Zo bouw jij met jouw commerciële inzichten aan de beste kwaliteit van jouw teams voor jouw klanten. 

Ervaring
Ja draait in ieder geval al zes jaar mee binnen het auditvak, hebt ervaring met het aansturen van een team en je RA-titel (bijna) in de pocket. 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen.

Wat je van ons krijgt: 

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je kan worden wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check. 

Verder bieden we je:
- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Een goede studieregeling (4 dagen werken en 1 dag studeren) om verder te studeren aan een universiteit die je zelf kiest
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen. 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie
- Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer.
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Zet ook jouw toon. Als junior manager audit bij Grant Thornton.  

Interesse?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures