Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Gebruik ambitie voor kwaliteit als manager audit bij Grant Thornton

“Mijn ambities hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. De verantwoordelijkheid als manager is best spannend. Ik maak daarom graag gebruik van alle hulp en tips. De opleiding 'persoonlijk vrouwelijk leiderschap' helpt me ook een betere manager te worden." - Radjenie (31)

Radjenie deed het: ze zette haar ambities in voor de beste kwaliteit van haar team en klanten. Een mooie stap met passende opleidingen brengen haar verder tijdens deze uitdaging. Met haar persoonlijke leiderschapskwaliteiten voorop.

& you? 

Zet ambitie om naar kwaliteit. Als manager audit bij Grant Thornton. 

Wat je gaat doen?

Met jouw RA-titel in zicht en zeker al zeven jaar meedraaien binnen de auditpraktijk ben jij klaar voor het zelfstandig doen van (complexe) jaarrekeningcontroles en het leidinggeven aan een team. Als coach begeleid jij jouw teamleden en haalt het beste in ze naar boven, inhoudelijk én persoonlijk. Jouw commerciële inzichten gebruik je volop tijdens gesprekken met potentiële klanten bij evenementen en aquisities.

Wie ben jij?

Ambitie
Dat is er bij jou in overvloed! Klaar voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen het auditvak. Jouw doel? Echt verschil maken voor je nationale en internationale klanten. Jouw persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling en dat van jouw teamleden brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Weten wat je nodig hebt om alles uit jouw team te halen. Gaan voor de beste kwaliteit voor jouw klanten. Je weet precies hoe je dit bereikt, samen met jouw team. Met coaching en begeleiding bouw jij met jouw commerciële inzichten aan de beste kwaliteit voor jouw klanten. 

Ervaring
Je draait in ieder geval al zeven jaar mee binnen het auditvak, hebt ervaring met het aansturen van een team en je RA-titel is in zicht. 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt: 

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je kan worden wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check. 
Verder bieden we je:

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Een goede studieregeling (4 dagen werken en 1 dag studeren) om verder te studeren aan een universiteit die je zelf kiest
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen. 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie
- Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer.
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Zet ambitie om naar kwaliteit. Als manager audit bij Grant Thornton. 

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures