Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

Bij jou loopt alles op rolletjes als (Junior) Manager Compliance Global Mobility Services bij Grant Thornton

Na een goede nachtrust start jij uitgeslapen aan jouw nieuwe werkdag. Bakkie erbij, laptop open, even bekijken welke aandachtspunten er nog van gister liggen en dan door naar de planning van vandaag. Straks een call met de specialisten van de buitenlandse member firms over de autorisatie van het services proces. Daar word jij gelijk enthousiast van. Leuk om met elkaar te sparren en zo de processen te optimaliseren. Je doet nog even wat eindreviews op wat aangiftes vanuit het compliance team, tapt een nieuwe koffie en start Teams op. 

Jij hebt alles prima onder controle en managet jouw werkzaamheden en die van jouw team zonder moeite. Jouw collega’s geven je energie. Jij geeft duidelijkheid en structuur terug.

Dat is wat jij doet. Als (Junior) Manager Compliance Global Mobility Services bij Grant Thornton.

Wat je gaat doen?

Als onderdeel van onze groeiende global mobility services team geef jij leiding aan compliance medewerkers. Je zorgt dat het aangifteproces voor onze klanten het hele jaar op rolletjes loopt en managet alle aspecten van het aangifteproces, zoals: overleg met specialisten bij onze buitenlandse member firms en klanten over de autorisatie van het services proces, planning van aangiftewerkzaamheden, bijhouden uitstelregeling, communicatie met klanten, assignees en de belastingdienst rondom het aangifteproces, eindreview van opgestelde aangiften vanuit het compliance team, voortgangsrapportages opstellen en bespreken, procesoptimalisatie van ons globale aangifteplatform en coaching van het compliance team in hun vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling.

Wie ben jij?

Ambitie 
Jij vindt de combinatie van organiseren én vakinhoudelijk bezig zijn leuk! Je wilt groeien en leren van de opdrachten die je uitvoert. Daarnaast lever je graag een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van onze praktijk. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jij bent sterk in processen. Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht, een praktische en flexibele instelling en bent accuraat, analytisch en proactief. Uiteraard is jouw Engels mondeling en schriftelijk uitstekend.

Ervaring
Je hebt een afgeronde hbo of wo-master Fiscaal recht en/of Fiscale economie. Daarnaast heb je minimaal zes jaar werkervaring op het gebied van expats of de internationale fiscale praktijk. We geven de voorkeur aan een (fulltime) beschikbaarbeid van minimaal 36 uur per week.

Wie zijn wij?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt:

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je kan worden wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder bieden we je: 

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Alles op rolletjes laten lopen. Als (Junior) Manager Compliance Global Mobility Services bij Grant Thornton. 

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures