Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

Laat je opleiden tot GMS-adviseur als Tax Consultant Global Mobility Services bij Grant Thornton

Je bereidt een gesprek voor met jouw klant. Ze heeft wat vragen over een nieuwe regeling. Bang dat dit haar veel geld gaat kosten aan werknemers die vanuit Nederland in het buitenland werken. Jij snapt dit, deze nieuwe regeling is ook best ingewikkeld. Je duikt erin en schetst 3 scenario’s. Eén komt inderdaad uit op een grote kostenpost. Gelukkig bieden de andere twee opties een beter perspectief. Met een goed gevoel schuif je bij de klant aan tafel en stelt haar al snel gerust. 

Een goede voorbereiding staat garant voor een goed adviesgesprek. Jij weet waar je over praat en jouw klant heeft in jou het volste vertrouwen.

Dat is wat jij doet. Als Tax Consultant Global Mobility Services bij Grant Thornton.

Wat je gaat doen?

Als onderdeel van onze groeiende praktijk met specialisten leiden we je op tot een brede global mobility adviseur. Samen met de managers adviseer je internationale klanten en ondersteun je klanten met een hoofdkantoor in Nederland bij hun wereldwijde global mobility coördinatie. Jij bent uiteindelijk hun aanspreekpunt en ook dat van member firms. Bij piek- en ziekmomenten spring je bij in het afwikkelen van de 30%-regeling aanvragen: je zorgt dat je de gegevens juist krijgt aangeleverd en hebt hiervoor direct contact met de betreffende buitenlandse werknemers. Heb je interesse in loonheffingen en/of migratie? Ook op dat gebied kun je je bij ons doorontwikkelen.

Wie ben jij?

Ambitie 
Jouw ontdekkingstocht binnen GMS is nooit klaar. Jij wilt alles weten en leren en werkt daarom graag samen met een professioneel team. Daarnaast lever je graag een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van onze praktijk. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jij kent de markt als geen ander en ziet en benut alle kansen! Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht, een praktische en flexibele instelling en bent accuraat, analytisch en proactief. Uiteraard is jouw Engels zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Ervaring
Je hebt een afgeronde (bachelor + master) wo-opleiding Fiscaal recht en/of Fiscale economie en hebt de SOB-opleiding afgerond (of je wil hieraan beginnen). Daarnaast heb je minimaal drie jaar werkervaring op het gebied van global mobility services bij een advieskantoor. We geven de voorkeur aan een (fulltime) beschikbaarheid van minimaal 36 uur per week.

Wie wij zijn?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt:

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je kan worden wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder bieden we je: 

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Een goede studieregeling (4 dagen werken en 1 dag studeren);
- De Grant Thornton Traineegame, waar je met alle starters Grant Thornton leert kennen en dit wordt afgesloten met een weekend naar London; 
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk;
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Opgeleid worden tot GMS-adviseur. Als Tax Consultant Global Mobility services bij Grant Thornton. 

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem contact op met Demi van der Zwet via 088 676 9228 of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures