Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je hebt een (bijna) afgeronde wo master fiscaal recht of fiscale economie.
Wat:  Een startersfunctie die doorgroeimogelijkheden biedt.
Waarom:  Ruimte om te kunnen groeien in de fiscaliteit binnen een persoonlijke
werkomgeving.
Waar: Jouw standplaats is Rotterdam of Utrecgt

De functie

Doordat jij, onze nieuwe Junior Consultant International Tax, graag meer wilt leren over de internationale praktijk benut jij de mogelijkheden voor eigen initiatief graag en benader je problemen op een praktische en nuchtere manier. Naast dat jij je bezighoudt met de uitwerking van diverse internationale vaktechnische vraagstukken ondersteun je bij het opstellen van de adviezen. Dit doe je voor een breed scala aan klanten uit verschillende branches en van verschillende omvang. Door jouw accuratesse is het opstellen van (eenvoudige) aangiften vennootschapsbelasting geen probleem. Met jouw ambitieuze instelling maak je graag gebruik van de ruimte voor groei en zie jij het doorgroeien naar een rol als Senior Consultant helemaal voor je!

Wij zoeken

Als Junior Consultant International Tax herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je hebt een (bijna) afgeronde master fiscaal recht of fiscale economie;
• Relevante werkervaring (werkstudentschap/stage) is een pre;
• Je hebt cijfermatig inzicht en een praktische instelling;
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
• Je bent fulltime beschikbaar (startdatum in overleg);
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: ruimte om te groeien

Uiteraard ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je de kans om te leren en te groeien. Om ervoor te zorgen dat jij keer op keer excellente kwaliteit en service kan leveren is er veel aandacht voor opleidingen zowel intern als extern (NOB), volg je onze GT Traineegame en hechten wij veel waarde aan ‘training on the job’. Je neemt deel aan het Vaktechnisch Overleg, op je eigen vestiging en landelijk.

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, bijvoorbeeld over je ontwikkelmogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Baas via 088 67 69 026. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteer button.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures