Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Je bent bezig met je masteropleiding fiscaal recht of fiscale economie en wilt als werkstudent ervaring opdoen, of je bent afgestudeerd in de richting van fiscaal recht of fiscale economie en wilt datzelfde bereiken.
Wat:  werkervaring opdoen in de internationale fiscale praktijk.
Waarom:  goed beeld van de organisatie krijgen en kennis maken met het werk van fiscalisten.
Waar: jouw standplaats is Rotterdam.
Wanneer: in overleg.

De functie

In jouw functie binnen de internationale fiscale praktijk krijg je veel mogelijkheden voor eigen initiatief. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ondersteunen van onze internationale adviespraktijk bij het opstellen van de adviezen. Daarnaast houd je je bezig met de uitwerking van de diverse internationale vaktechnische vraagstukken. Ook stel je (eenvoudige) aangiften vennootschapsbelasting op. Indien je bezig bent met het schrijven van je scriptie kun je hierover sparren met onze fiscalisten en krijg je de mogelijkheid om hier aan te werken. Vanzelfsprekend ben je accuraat, heb je een systematische werkwijze en ben je integer. Je hebt interesse in de internationale praktijk en wilt daar nog meer over leren. Daarnaast benader je problemen op een praktische en nuchtere manier en denk je in oplossingen. Uiteraard is een goede kennis van de Engelse taal hierbij belangrijk.

Wij zoeken

Als bijbaan international tax herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent een wo master student fiscaal recht of fiscale economie, of je bent afgestudeerd in dezelfde richting. 
  • Je bent voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken.
  • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: ruimte om te groeien

Bij ons krijg je een vaste begeleider die als aanspreekpunt geldt gedurende jouw bijbaan. Door deze bijbaan kun je een goed beeld vormen van Grant Thornton en de werkzaamheden van een fiscalist. Op de afdeling werken medewerkers die veelal hetzelfde traject als jij hebben doorlopen. Als je ambities hebt in de internationale praktijk biedt dit een goede opstap!

Enthousiast?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan op de vacature 'bijbaan international tax' via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Lisa Verburg via 088 676 9106 of via lisa.verburg@carrierebijgt.nl

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures