Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Laat je klaarstomen voor het accountancyvak, als afstudeerstagiair(e) accountancy samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton

''Als rechterhand van mijn Klant voer ik gesprekken over het reilen en zeilen van het bedrijf. Goed luisteren en vragen stellen. Zo vang ik dingen op en dit neem ik mee in mijn advies. Ik schakel andere specialisten in als dat nodig lijkt. Niemand legt mij op om iets te doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om te laten zien wat je kunt en wil doen.'' Kelly (28)

Kelly deed het tijdens haar stage, bij een bank zat ze bij een klant die zijn accountant had meegenomen en dacht dat wil ik doen! Als adviseur naast je klant staan en deze echt verder helpen. Zo zette ze haar eerste stap in de samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton.

& you?

Ga Goed klaargestoomd het accountancy vak in. Als afstudeerstagiaire accountancy samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton.

Wat je gaat doen?

Onze moderne vestiging in Rotterdam ligt aan de voet van de statige Erasmusbrug en geeft jou een adembenemend uitzicht op de altijd drukbevaren Maas. De passie van ons jonge en enthousiaste team van ongeveer 25 collega’s ligt bij (internationale) MKB-bedrijven in diverse branches. Daar zijn we goed in! Met onze expertise (accountancy, fiscaliteit en juridisch) voegen we écht waarde toe. Jouw toekomst ligt in Rotterdam!

Tijdens jouw afstudeerstage stomen wij jou helemaal klaar voor het accountancy vak. Scriptie schrijven? Samen bedenken we een interessant onderwerp dat we ook direct in de praktijk kunnen brengen! Als je tijd over hebt mag je naast je scriptie ook direct meewerken in de praktijk. Samen met jou team zorg je voor het samenstellen van de jaarrekening en de financiële administratie van klanten. Jouw perfecte carrière starten kan alleen jij, met hulp van ons. Je wordt bijgestaan door een vaste begeleider en alle collega's. Samen brengen we jou verder in het accountanc vak. 

Wie ben jij?

Ambitie

Jij bent klaar voor het échte accountancywerk binnen de samenstel- en adviespraktijk. Jouw doel: je zo goed en breed mogelijk ontwikkelen tot een adviseur voor (grote) MKB-klanten. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Daarom kies jij voor een organisatie waarbij dit voorop staat, zoals Grant Thornton.


Skills
Die échte accountant zit diep in jou geworteld. Je bent analytisch, nauwkeurig, integer en hebt een professioneel kritische werkhouding. Jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden maken je dé ideale toekomstig adviseur voor onze klanten.

Ervaring

Jouw eerdere meewerkstage binnen de samenstel- en adviespraktijk heeft jou overtuigd dat dit jouw roeping is. Als vierdejaars hbo-student Accountancy of Finance & Control doe je nog meer praktijkervaring op. En heb jij de intentie om door te studeren voor je AA-titel? Daarbij moedigen we je uiteraard aan!

Wie zijn wij?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld.

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen.

Wat je van ons krijgt

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder bieden we je:

-Stagevergoeding (€800,- obv 40 uur);

-Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan.

Enthousiast?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Lisa Verburg, telefoonnummer: 088 676 9106 of via email: lisa.verburg@carrierebijgt.nl.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures