Terug naar overzicht

Waarom Grant Thornton?

Op zoek naar mooie uitdaging als systeem- en netwerkbeheerder? Dan is dit jouw kans! Grant Thornton Nederland is een accountancy en adviesorganisatie met ongeveer 600 medewerkers verdeeld over 7 vestigingen. Wij maken onderdeel uit van een groot internationaal netwerk met ruim 50.000 collega’s. Informeel contact met je collega’s en een directe en persoonlijke manier van communiceren staat centraal. Grant Thornton heeft een platte organisatiestructuur en kent korte communicatielijnen.

Onze afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) bestaat uit 4 skilled servicedesk medewerkers, 2 systeembeheerders, 5 applicatiebeheerders, 1 projectleider, 1 manager IT Operations en het Hoofd ICT. Als systeem- en netwerkbeheerder ben je in onze volledig gedigitaliseerde en gevirtualiseerde omgeving verantwoordelijk voor vernieuwing, beheer, onderhoud en optimalisatie van de ICT infrastructuur.

De functie

Als systeem- en netwerkbeheerder bij Grant Thornton ben je van onder tot boven verantwoordelijk voor alle componenten van de infrastructuur waarbij de scheidslijn ligt bij de applicaties. Hier zijn je collega ICTers voor verantwoordelijk. Naast het werken aan dagelijks onderhoud en systeembeheer wordt jouw bijdrage gevraagd voor een aantal uitdagende ICT trajecten. Kortom, het werkgebied is zeer divers.

Je bent een gemotiveerde, positieve en betrouwbare professional die proces- en projectmatig kan werken en kansen ziet in startende trajecten. Bovendien ben je accuraat, een zelfstarter, heb je een actieve en analytische houding, kan je snel schakelen en tackel je problemen, waar nodig op een creatieve manier. Verder heb je een flexibele en service verlenende instelling, kunt goed omgaan met enige werkdruk en ervaart dit als prettig. Daarnaast ben je een prettig in de omgang en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. 

Dit ben jij:

• Afgeronde MBO 4/HBO opleiding op ICT gebied;
• Minimaal 5 jaar werkervaring in vergelijkbare functie;
• Windows server & Active Directory (incl ADFS);
• Server- en software virtualisatie (waaronder Vsphere en RDS);
• Office 365 / Azure / Endpoint management / Microsoft Exchange / MS-Teams;
• Desktop imaging en maintenance (WDS, WSUS, etc);
• Powershell scripting;
• Kennis van backup technieken en pakketten;
• Aruba Central, Wifi technologie, SDN/SDWAN, TCP/IP, netwerkroutering, firewall technieken;
• Server en desktop (applicatie) patchmanagement methodieken;
• Monitoring tools, security en opvolging daarvan t.b.v. server en end-point security;
• Beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed;
• Herken je jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden

Binnen de functie krijg je de ruimte om te groeien in je vakkennis én je persoonlijke vaardigheden. Groei op persoonlijk en inhoudelijk vlak wordt aangemoedigd. Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze website www.grantthornton.nl/carriere. Hier lees je ook meer over onze cultuur en waarden als organisatie, bijvoorbeeld over samenwerken, diversiteit & inclusie en kwaliteit.

Enthousiast?

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van de vacature? Wij in ieder geval wel naar jou! Wil je meer weten over de vacature, de organisatie of de ontwikkelmogelijkheden? Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures