Terug naar overzicht

Brede praktijkervaring opdoen, als stagiaire salarisadministrateur bij Grant Thornton

Tijdig en correct het juiste salaris bieden. Zo draag jij tijdens jouw stage bij aan tevreden werknemers bij onze klanten. Daarnaast kijk je mee en help je onze salarisprofessionals elke dag in het brede spectrum van onze diensten binnen de salarisadministratie. Zo ontwikkel je een goed beeld van dit werkveld zodat je straks écht weet waar jouw interesse en kracht ligt. 

Zo brengen we jou het vak in de praktijk bij. En jij maakt na jouw studie een goede en gerichte keuze welke kant je op wilt. 

Wij blij, jij blij. Als stagiair salarisadministrateur.
 

Wat je gaat doen?

Naast jouw rol als stagiair salarisadministrateur krijg je volop de kans je verder te ontwikkelen. Training on the job en vervolgstudies zijn binnen handbereik. Je werkt altijd samen met andere specialisten van binnen én buiten de salaristak. Op salarisgebied valt er altijd genoeg te leren en te ontdekken!

Wie ben jij?

Ambitie
Jij wilt alles leren en ontdekken over het werkveld van een salarisadministrateur. Ook als je alles al denkt te weten, kijk je toch nog even verder of je ergens nog nieuwe kennis op kunt doen. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Daarom kies jij voor een organisatie waarbij dit voorop staat, zoals Grant Thornton.

Skills
Met jouw nauwkeurigheid en sterke administratieve manier van werken, heb je de administratie strak in het gareel. Weet je iets niet, dan durf je hiernaar te vragen. Weet je iets wel, dan deel je dit graag met jouw collega’s en klanten. Jouw enthousiasme om de te leren, kennis te delen en zelf aan de slag te gaan helpen je een stap verder naar het échte werk straks.

Ervaring
Je volgt een mbo 4 opleiding in de richting van financiële administratie, bedrijfsadministratie, junior assistent accountant of human resource management. Je bent niet bang voor een beetje dynamiek in jouw werkomgeving. Voor de 32 of 40 uur die je per week stageloopt, ontvang je van ons een marktconforme stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt:

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:
- Stagevergoeding (€800,- obv 40 uur);
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan.

Doe brede praktijkervaring op. Als stagiair salarisadministrateur bij Grant Thornton.

Enthousiast?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Anne Baas, telefoonnummer: 088 676 9026 of via email: anne.baas@carrierebijgt.nl.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures