Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Een enthousiaste fiscalist met minimaal 8 jaar advieservaring.
Wat:  Met de client mee- en vooruitdenken, het verzorgen van complexe adviezen en het zijn van een sparringspartner voor collega's binnen een snel groeiende fiscale praktijk (National Tax). Het adviseren van mid-corporate ondernemingen, familieondernemingen, dga's en vermogende particulieren, sporters en artiesten.
Waarom:  Ruimte om te kunnen ontwikkelen binnen een snel groeiende fiscale praktijk met een persoonlijke en open werkomgeving.
Waar: Op onze vestiging in Amsterdam (naast de Johan Cruijff Arena).

Als jij het in je hebt, krijg je bij Grant Thornton meteen alle ruimte. Om je talent te laten zien. Om baanbrekend werk te verzetten voor toonaangevende klanten. Om impact te hebben. Want bij ons draait het om jou: niet alleen kun je helemaal jezelf zijn, maar je wordt vanaf het begin serieus genomen. Je draait volop mee, met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort en de juiste begeleiding. Jij krijgt de kans je potentieel meteen te laten zien. Ben jij klaar om te beginnen met het echte werk? 

De functie

Als (senior) manager tax ben je medeverantwoordelijk voor het beheer en de groei van een snelgroeiende cliëntenportefeuille bij onze vestiging in Amsterdam. Je onderhoudt contacten met cliënten, de Belastingdienst en andere tussenpersonen. Binnen de cliëntenportefeuille bevinden zich diverse cliënten in de snel groeiende nationale en internationale MKB/DGA-praktijk, vermogende particulieren, sporters en artiesten. Je verzorgt of beoordeelt complexe fiscale adviezen. Tijdens gesprekken met de cliënten geef je duidelijke antwoorden op al hun fiscale vragen en weet je in te spelen op hun behoeften. Bij elke opdracht staat de cliënt centraal, waarbij je samenwerkt met het team, specialisten op het gebied van ITS, GMS, loon- en omzetbelasting, en andere disciplines. Daarnaast speel je een rol bij het begeleiden van tax consultants tijdens opdrachten. Vaktechniek is een essentieel onderdeel van de functie. Je blijft op de hoogte van fiscale ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar praktische adviezen voor de klant. Je bent de sparringpartner voor je collega's en je brengt je kennis, kwaliteit en klantgerichtheid op een enthousiaste manier over op anderen.

Dit ben jij

Als (senior) manager tax herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je bent lid van het NOB en hebt minimaal 8 jaar ervaring in het adviseren binnen een nationale en internationale MKB/DGA praktijk.
• Je bent sterk in vaktechnische kennis en volgt fiscale ontwikkelingen nauwlettend.
• Je kunt vaktechnische kwaliteit combineren met een pragmatische benadering.
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Je hebt ruime ervaring in het (vaktechnisch) coachen van (junior) tax consultants.
• Je identificeert jezelf met onze CLEARR kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect, Responsibility.

Wij bieden: Ruimte voor ontwikkeling

Wij bieden een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en gestimuleerd wordt om het verschil te maken. Groei, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak, wordt actief aangemoedigd. Met de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen. Ons uitgebreide intern opleidingsprogramma en onze directe en persoonlijke manier van communiceren en feedback geven maken integraal deel uit van dit proces.

Bij Grant Thornton draagt elk individu op unieke wijze bij met zijn of haar visie en mening. Dit geldt ook voor jou! Onze bedrijfscultuur is open, informeel en we hechten veel waarde aan diversiteit.

Bij ons kun je het volgende verwachten:

• Een enthousiast team met ambitieuze groeiplannen binnen een (internationale) organisatie, waarin jij de mogelijkheid hebt om je verder te ontwikkelen.
• De kans om brede ervaring op te doen met een klantenportefeuille van (inter)nationale klanten.
• Doorgroeimogelijkheden die afhankelijk zijn van je eigen ambitie.
• Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken, een premievrij pensioen, een goede studieregeling, de keuze voor een leaseauto of het uitkeren van het leasebudget, winstdeling naast een vast salaris, 29 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof bij te kopen.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze website 'Werken bij Grant Thornton'.
 

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je ontwikkelmogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures