Terug naar overzicht
  • Plaats

    Gouda

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie:            Een enthousiaste fiscalist met minimaal 10 jaar ervaring.
Wat:            Het zijn van een people manager voor jonge collega's, met de cliënt mee- en vooruitdenken en het verzorgen van complexe adviezen binnen een snel groeiende fiscale praktijk.
Waarom:   Ruimte om te kunnen ontwikkelen binnen een snel groeiende fiscale praktijk met een persoonlijke en open werkomgeving.
Waar:         Jouw standplaats is onze vestiging te Gouda.

De functie

Als (senior) manager tax in Gouda heb je focus op coaching, begeleiding en aansturing van jonge tax consultants. Daarnaast draag je medeverantwoordelijkheid voor een snelgroeiende cliëntenportefeuille binnen onze vestiging in Gouda en onderhoudt je contacten met cliënten, de Belastingdienst en andere intermediairs. Binnen de cliëntenportefeuille gaat het om diverse cliënten binnen een snel groeiende nationale DGA praktijk. Je verzorgt dan wel beoordeelt complexe fiscale adviezen. In gesprekken met de cliënt geef je helder antwoord op al hun fiscale vragen en kun je inspelen op de behoeften die je signaleert. In samenwerking met het team, specialisten en andere disciplines benader je een opdracht altijd vanuit de cliënt, die centraal staat. Je bent op de hoogte van fiscale ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar pragmatische adviezen richting de klant. Voor de collega’s ben jij de coach en de sparringpartner en jouw kennis en kwaliteit- en klantgerichtheid draag je op een enthousiaste manier over aan hen, en aan jouw omgeving.

Dit ben jij

Als (senior) manager tax herken je jezelf in het volgende profiel:

• NOB-lid aangevuld met minimaal 10 jaar ervaring in de advisering binnen een nationale DGA praktijk;
• Je bent ervaren in het (vaktechnisch) coachen van (junior) tax consultants;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent vaktechnisch sterk en volgt fiscale ontwikkelingen op de voet;
• Je weet vaktechnische kwaliteit te koppelen aan een pragmatische toepassing;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect, Responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te groeien

 Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken. Groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, wordt aangemoedigd. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma en een directe en persoonlijke manier van communiceren en feedback geven maken hier onderdeel van uit. 

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk ‘Een carrière bij Grant Thornton’.

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je ontwikkelmogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures