Terug naar overzicht

Veelzijdige werkzaamheden, als office assistant/Receptionist(e) bij Grant Thornton

Geen dag is hetzelfde. Elke dag zal je een nieuwe collega of klant ontmoeten of het antwoord op een nieuwe vraag zoeken. Je hebt de ruimte om je met veel verschillende werkzaamheden bezig te houden. 
Jouw oren en ogen staan altijd open om je collega's te helpen. Jij bent het visitekaartje voor ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

Dat is wat jij doet. Als Office Assistant bij Grant Thornton. 

Wat ga je doen?

Als receptionist(e) verwelkom je gasten, collega’s en leveranciers van Grant Thornton met een glimlach. Met oog voor onze bezoekers, de omgeving en detail weet jij overal proactief op in te spelen. Jij bent onze gastvrouw/gastheer en weet je weg binnen de organisatie. Als telefonist(e) beantwoord je de binnenkomende telefoonoproepen en verbindt deze moeiteloos door naar de juiste collega binnen de organisatie. 

Je beheert de vergaderruimtes en pantry’s en zorgt dat deze representatief en beschikbaar zijn. Ook catering, zoals het verzorgen van lunches, behoren tot jouw takenpakket. Is er iets defect in het gebouw? Jij zorgt dat er zo snel mogelijk een monteur langskomt en onze gasten geen hinder ondervinden tijdens hun bezoek.

Naast hospitality, facilitaire en receptiewerkzaamheden beheer je een aantal mailboxen en houd jij je ook bezig met administratieve werkzaamheden zoals het registreren van inkomende en uitgaande post en assisteren bij werkzaamheden van onze centrale diensten. 

Wie ben jij?

Ambitie
Je staat ervoor open om verschillende collega’s en partners te leren kennen en ondersteunen waar nodig. Een divers takenpakket? Geen probleem! Jij bent een echte aanpakker. En weet je het antwoord nog niet? Dan ben je bereid om het uit te zoeken, nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

Skills
Je houdt ervan om samen te werken in een team. Dit geeft je energie. Op ons kantoor zal je in contact komen met Nederlands- en Engelssprekende collega’s en gasten. In beide talen ben je communicatief sterk. 

Ervaring 
Een afgeronde mbo-opleiding en affiniteit met IT-systemen zoals MS Office (PowerPoint, Word, Excel) en Outlook. Dat is een goede basis om aan de slag te gaan als Office Assistant. 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld.
Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Deel jouw ideeën en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen.

Wat je van ons krijgt:
Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werksfeer? Check.

Verder bieden we je:
 
- We bieden je een passend salaris o.b.v. studieachtergrond en werkervaring;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen;
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.
 
Breng jouw skills in de praktijk. Als Office Assistant/Receptionist(e) op kantoor Alphen aan den Rijn bij Grant Thornton.

Enthousiast?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures