Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

Zet jouw eerste auditstap bij Grant Thornton

“Dé beste indruk van het werken binnen de audit? Zet dan jouw eerste stap bij Grant Thornton. De praktijkervaring die ik hier met grote MKB- en corporate klanten opdoe, gebruik ik op school en andersom. Ik voel me hier door de leuke collega’s en de opendeurcultuur thuis en dat laat ik graag aan de buitenwereld zien. Zelfs bij gesprekken met partners voel ik geen hiërarchie.” Aliriza (23)

Aliriza deed het: hij stapte binnen bij de auditpraktijk van Grant Thornton en maakte zo tijdens zijn studie de dagelijkse praktijk van het werkende leven mee. Hij draaide direct mee met het échte auditleven en de bijbehorende verantwoordelijkheden. Met volop ruimte voor eigen initiatief!

& you? 

Zet jouw eerste stap in de audit goed! Begin als meewerkstagiair(e) bij Grant Thornton. 
 

Wat ga je doen?

Onze vestiging in Amsterdam is modern en ligt naast de Arena en de Ziggodome. Onze controlepraktijk bestaat uit ongeveer 35 ervaren en betrokken collega’s. Dit biedt jou voldoende ondersteuning bij jouw werkzaamheden voor onze grote MKB- en dga-klanten in alle sectoren (met name profit). Ben je meer internationaal georiënteerd? Dan zit je hier goed met onze internationale collega’s en praktijk. 


Tijdens jouw meewerkstage kom je bij ons in aanraking met diverse werkzaamheden zoals: de gegevens- en systeemgerichte controlewerkzaamheden, eenvoudige cijferopstellingen en het voorbereiden van de correspondentie voor nationale en internationale klanten. Binnen het team van professionals is er voldoende begeleiding van de besten uit het vak. Zij zorgen ervoor dat jij je alle kanten op ontwikkelt. Jouw perfecte carrière starten kan alleen jij, met hulp van ons. Met een vaste begeleider en collega’s om je heen die vaak nét als jij bij Grant Thornton zijn begonnen. Samen brengen we jou verder in het auditvak.

Wie ben jij?

Ambitie
Jij hebt de drive om alles van het auditvak te weten te komen. Dit geeft jou een open blik voor alle kennis en ervaring die wij jou te bieden hebben. Dé beste eerste indruk? Die doe je op met de besten uit het vak. Jouw doel? Je net als de andere collega’s ontwikkelen binnen de audit, zonder oogkleppen. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Daarom kies jij voor een organisatie waarbij dit voorop staat, zoals Grant Thornton. 

Skills
Lekker in de cijfers duiken en analyses uitpluizen is helemaal jouw ding. Jouw professionele en kritische blik ontdekt al snel de aandachtspunten binnen een controle. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent bij twijfel niet bang om advies in te winnen bij collega’s.

Ervaring
Die doe je als derdejaars hbo-accountancy-, hbo-bedrijfseconomie-, of wo-master accounting & control student bij ons op. Wat jij meeneemt, is jouw passie voor cijfers.  

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt 

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check. 
Verder bieden we je: 
-    Stagevergoeding (€800,- obv 40 uur);
-    Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan.

Zet jouw eerste én beste auditstap. Als meewerkstagiair(e) audit bij Grant Thornton.

Interesse?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Lisa Verburg, telefoonnummer: 088 676 9106 of via email: lisa.verburg@carrierebijgt.nl.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures