Terug naar overzicht
  • Plaats

    Leiden

  • Gepubliceerd op

Zet jouw beste accountancystap, als meewerkstage accountancy samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton

“Dé beste indruk van het werken binnen de samenstel- en adviespraktijk? Zet dan jouw beste stap bij Grant Thornton. De sfeer is hier informeel en niet hiërarchisch. Als je hier kansen ziet en pakt, word je daar sowieso voor beloond. Niemand legt je op om iets te doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om te laten zien wat je kunt en wil doen.” Kelly (28)

Kelly deed het: tijdens haar stage bij een bank zat ze bij een klant die zijn accountant had meegenomen en dacht: dát wil ik doen! Als adviseur naast je klant staan en deze echt verder helpen. Zo zette ze haar eerste stap in de samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton.

& you? 

Zet jouw beste stap in de accountancy. Als meewerkstagiaire accountancy samenstel- en adviespraktijk bij Grant Thornton.

Wat ga je doen?

Onze Leidsche vestiging ligt vlak bij het centraal station. Met ons jonge en ambitieuze team van ongeveer 10 collega’s focussen we ons vooral op familiebedrijven, Bioscience en internationale dienstverlening. Resultaat staat altijd voorop, zowel voor onze klanten als binnen onze vestiging. En natuurlijk organiseren we regelmatig gezellige uitjes om de teamspirit hoog te houden. Kortom: in Leiden barst het van de energie en jij kunt daar onderdeel van zijn!

Tijdens jouw meewerkstage als stagiair binnen de samenstel- en adviespraktijk ontdek je alles over het werk van een AA-accountant en pak je alles in jouw eigen tempo op. Jouw vaste begeleider en aanspreekpunt zorgt ervoor dat je een goed beeld vormt van Grant Thornton en de werkzaamheden van een accountant. Ben je meer een mensenmens? Ga dan eens mee naar één van onze klanten. Zit je liever met je neus in wetten en regels? Ga dan de diepte in met dossiervorming. Jouw perfecte carrière starten kan alleen jij, met hulp van ons. Je wordt bijgestaand door een vaste begeleider en alle collega’s. Samen brengen we jou verder in het accountancyvak.

Wie ben jij?

 Ambitie
Jij wilt het beste beeld krijgen en alles te weten komen over het reilen en zeilen van een accountant in de samenstel- en adviespraktijk. Jouw doel: je zo goed en breed mogelijk ontwikkelen tot AA-accountant en adviseur voor (grote) MKB-klanten. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Daarom kies jij voor een organisatie waarbij dit voorop staat, zoals Grant Thornton. 

Skills
Die échte accountant zit diep in jou geworteld. Je bent analytisch, nauwkeurig, integer en hebt een professioneel kritische werkhouding. Jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden maken je dé ideale toekomstig adviseur voor onze klanten.

Ervaring
Die doe je als derdejaars hbo-student Accountancy of Finance & Control bij ons op. Wat jij meeneemt, is jouw nieuwsgierigheid naar het accountancyvak. En heb jij de intentie om door te studeren voor je AA-titel? Daarbij moedigen we je uiteraard aan!  

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt: 

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check. 

Verder bieden we je: 

- Stagevergoeding (€800,- obv 40 uur);
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan.

Interesse?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Lisa Verburg, telefoonnummer: 088 676 9106 of via email: lisa.verburg@carrierebijgt.nl.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures