Terug naar overzicht
  • Plaats

    Hybride

  • Gepubliceerd op

Jij voldoet aan alle regels als medewerker risk & compliance bij Grant Thornton

Jij bent hier het liefst de hele dag mee bezig: kwaliteitsverbetering. Jij zoekt proactief naar verbeterpunten en of interne processen en de beleidsvoorstellen voldoen aan actuele wetten en regels. Neem de Wta… er staat weer een wijziging op de agenda. Je verdiept je hierin en beoordeelt het beleidsvoorstel van Bureau Vaktechniek. Al snel zie je dat de wijzigingen impact hebben op het monitoringssysteem. Je brengt in kaart waar we moeten actualiseren en loopt hiermee naar de compliance officer. Scherp gezien! Nu aanpassen maar…

Dat ben je mooi voor. Beleid en monitoring op tijd geactualiseerd met grote of kleine aanpassingen. Dankzij jouw pragmatische aanpak.

Dat is wat jij doet. Als medewerker risk & compliance bij Grant Thornton.
 

Wat je gaat doen?

Samen met de compliance officer werk je zelfstandig aan ons stelsel van kwaliteitsbeheersing. Denk aan: klantacceptaties (met specifieke aandacht voor riskassessment en de wwft), behandelen van meldingen over datalekken, vaststellen naleving onafhankelijkheidsregels en een analyse-impact van nieuwe wet- en regelgeving (waaronder sanctieregelgeving). Hoe raakt bijvoorbeeld de ESG-regelgeving risk & compliance? 

Wie ben jij?

Ambitie
Jij hebt kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Dit gebruik je bij het opzetten van themaonderzoeken. Zo stel jij de kwaliteit vast van de werkzaamheden die jouw collega’s uitvoeren en de procedures die zij volgen. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jouw nauwkeurige en kritische blik schrikt niet van de dynamiek binnen onze organisatie. Hoe veranderlijk ook, jij blijft altijd tactvol en sensitief. Met jouw professionele en kritische houding ga je zelfstandig en met een rechte rug aan de slag. Je bent integer en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht in Nederlands en Engels. Hierbij houd je altijd oog voor het publieke belang. 

Ervaring
Of je nu weinig of veel werkervaring hebt, je bent een juridisch specialist met interesse in het ondernemingsrecht en financiële recht.

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

●    Goede balans tussen (thuis)werken en vrije tijd.
●    Een fulltime aanstelling, parttime is ook bespreekbaar. 
●    De Grant Thornton Traineegame voor speciaal opgezet voor starters zonder werkervaring, om je helemaal up to speed te brengen in je eerste jaar.
●    29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen.
●    3 Christelijke feestdagen die je kan inruilen voor feestdagen van andere culturele achtergronden. 
●    Gezellige uitjes met je team en het Young GT-netwerk.
●    Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie.
●    Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je jouw kennis en persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfulness of ‘goed slapen’? Dat kan ook gewoon. 

Adem kwaliteitsbeheersing. Als medewerker risk & compliance bij Grant Thornton.
 

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Wij staan momenteel open voor medior en senior profielen.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures