Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen Valuations en een master in economie, finance of aanverwante studie (bijna) aangevuld met een RV of andere relevante opleiding, CFA/RA/RC.
Wat:  Waardebepalingen in het kader van waardecreatie, herstructureringen, verslaggeving of vanwege geschillen. 
Waarom:  Ruimte krijgen om verder te groeien binnen het leiding geven aan waarderingsopdrachten en schadebegrotingen in een  persoonlijke werkomgeving met veel internationale contacten.
Waar: Jouw standplaats is Utrecht of Rotterdam of Amsterdam.

De functie

Als Manager Valuations coördineer je opdrachten op het gebied van bedrijfswaarderingen in het kader van fiscale en juridische herstructureringen, zowel van ondernemingen als van individuele (immateriële) activa. Naast deze waarderingsprojecten heb je een rol bij waarderingen of schadebegroting in disputen en gerechtelijke procedures. Daar waar nodig ondersteun je vanuit je specialisme ons M&A-team en onze Assurancepraktijk.

Je stuurt (junior) consultants aan en je reviewt hun analyses en rapportages over winstgevendheid, kasstromen en bedrijfsrisico’s. Modelleren speelt daarbij een belangrijke rol en zit in je genen. Je bewaakt effectief de voortgang van de projecten door het verzamelen van informatie, het uitvoeren van complexe analyses en het rapporteren van resultaten. Hierbij identificeer je de key issues en je maakt deze kenbaar aan de klant. Daarnaast maak je problemen bespreekbaar en formuleert oplossingen op een heldere manier. Je initieert en leidt de besprekingen met de klant en stelt de targets. Bovendien voer je zelfstandig en op eigen initiatief complexe deelopdrachten uit of delegeert dit naar (junior) consultants.

Ook commerciële activiteiten zullen onderdeel uitmaken van de werkzaamheden, evenals betrokkenheid bij evenementen. Hierbij kun je denken aan het initiëren van en zo mogelijk actief voeren van acquisitie, het bezoeken van netwerk evenementen, alert zijn op cross selling, het schrijven van artikelen of opiniestukken voor externe doeleinden, of het verzorgen van externe trainingen en lezingen.

De ondernemingen en opdrachtgevers waar je voor komt te werken zijn zeer divers en bestaan onder andere uit directeur groot aandeelhouders (DGA’s) in het kader van vragen rond groei en waardecreatie, accounting teams voor waarderingselementen in verslaggevingsvraagstukken en advocaten in het kader van geschilbeslechting. In die projecten werk je regelmatig samen met M&A-teams, belastingadviseurs en juridisch specialisten zowel binnen als buiten Nederland.

Wij zoeken

Door jouw ervaring in Valuations ben je vanzelfsprekend uitstekend met PowerPoint en met spreadsheet software (Excel). Je omschrijft jezelf als proactief, professioneel, integer en klantgericht. Bovendien streef je een hoge mate van accuratesse na. Doordat je een team van collega’s aanstuurt, heb je goede leidinggevende kwaliteiten en sociale vaardigheden. Verder werk je actief aan de ontwikkeling van je eigen netwerk. Tijdens commerciële evenementen en netwerkbijeenkomsten toon je anderen de toegevoegde waarde van onze Valuations praktijk. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

• Minimaal 5 jaar werkervaring binnen een Valuations omgeving;
• Een afgeronde master in economie, finance of aanverwante studie aangevuld met een (bijna) afgeronde RV of andere relevante opleiding (CFA/RA/RC).
• Inschrijving (of de intentie om in te schrijven) bij het NIRV en/of het LRGD is een pre;
• Beschikt over uitstekende communicatieve in het Nederlands en Engels;
• Onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: ruimte om te groeien

In deze functie ontwikkel jij je verder binnen het vak door middel van goede en persoonlijke begeleiding met een steile leercurve als resultaat. Je neemt ook deel aan ons uitgebreide interne opleidingsprogramma, de Grant Thornton Talent Academy, en je hebt de mogelijkheid om trainingen te volgen binnen het internationale netwerk. Externe opleidingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Je maakt in deze functie onderdeel uit van een hecht en ambitieus team en hebt veel contact met jouw internationale collega’s. Grant Thornton is een organisatie van wereldformaat, maar doordat het een onafhankelijke netwerkorganisatie is worden beslissingen op lokaal niveau genomen. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en staat een directe en persoonlijke manier van communiceren centraal.

Je bent verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken, een premievrij pensioen, een goede studieregeling, uitkeren van het mobiliteitsbudget of een leaseauto, winstdeling naast een vast salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk de "Verhalen van onze collega's".

Enthousiast?

Wil jij je meer weten over de vacature Manager Valuations, de organisatie of jouw ontwikkelmogelijkheden? Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures