Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Gebruik ambitie voor kwaliteit als manager ESG Assurance bij Grant Thornton

Heb jij een overdosis aan ambitie? Dat komt goed van pas als ESG Assurance Manager! Jij bent namelijk dé expert en coach die jouw teamleden scherp en gedreven houdt, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Maar ook tijdens de gesprekken met jouw klanten krijg je volop de kans om jouw expertise te delen en zorg te dragen voor kwaliteit. Ga voor Grant Thornton!  

Zet ambitie om naar kwaliteit. Als ESG Assurance Manager bij Grant Thornton. 

Wat je gaat doen?

Met jouw RA-titel (bijna) op zak, zeker al 7 jaar werkervaring binnen de auditpraktijk en kennis van CSRD, ESRS en GRI ben jij klaar voor het zelfstandig uitvoeren van ESG assurance opdrachten bij onze mid corporate klanten. Voorts wil je graag jouw collega’s helpen om een effectieve en efficiente controle neer te zetten. 
Als coach begeleid jij jouw teamleden en haal jij het beste in ze naar boven. Niet alleen inhoudelijk maar ook persoonlijk. Jouw vaktechnische inzichten gebruik je volop tijdens gesprekken met (potentiële) klanten omtrent hun rapportages en de betrouwbaarheid van hun data. 

Wie ben jij?

Ambitie
Dat is er bij jou in overvloed! Klaar voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid richting duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Jouw doel? Echt verschil maken voor je nationale en internationale klanten. Jouw persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling en dat van jouw teamleden brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, Grant Thornton.

Skills
Weten wat je nodig hebt om alles uit jouw team te halen. Gaan voor de beste kwaliteit voor jouw klanten. Je weet precies hoe je dit bereikt, samen met jouw team. Met coaching en begeleiding bouw jij met jouw vakkennis aan effectieve en efficiente assurance opdrachten voor jouw klanten en onze praktijk. 

Ervaring
Je draait in ieder geval al 7 jaar mee binnen het auditvak, hebt kennis van diverse frameworks, ervaring met het aansturen van een team en je RA-titel (bijna) in de pocket. Ontwikkel je verder in een omgeving waar wordt samengewerkt en ESG-assurance methodologien worden ontwikkeld en uitgevoerd. 
 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een open cultuur die past bij een kleinere organisatie gecombineerd, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor nationale en internationale organisaties. Specialiseer je zoals jij wil en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt 

Een organisatie met internationale banden, waar je kan worden wie je wil zijn, een open cultuur en fijne werktijden! 

Zet ambitie om naar kwaliteit. Als ESG Assurance Manager bij Grant Thornton.  
 

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures