Terug naar overzicht
  • Plaats

    Leiden

  • Gepubliceerd op

Pak procesverbetering aan, als manager accountancy bij Grant Thornton

Dat stemmetje in je hoofd dat zich constant afvraagt: kan dit niet beter? Jij zoekt procactief naar hoe het beter kan. En dan zie je iets: waarom valt de communicatie met deze klant stil? Is ons iets niet opgevallen? Dat kan toch niet? Samen met jouw team duik je hierin en lost het op.

Dat voelt goed. Processen verbeteren met grote of kleine aanpassingen. Dankzij jouw pragmatische aanpak.

Dat is wat jij doet. Als manager accountancy bij Grant Thornton

Wat je gaat doen?

Onze Leidsche vestiging ligt vlak bij het centraal station. Met ons jonge en ambitieuze team van ongeveer 10 collega’s focussen we ons vooral op familiebedrijven, Bioscience en internationale dienstverlening. Resultaat staat altijd voorop, zowel voor onze klanten als binnen onze vestiging. En natuurlijk organiseren we regelmatig gezellige uitjes om de teamspirit hoog te houden. Kortom: in Leiden barst het van de energie en jij kunt daar onderdeel van zijn!


Zelfstandig uiteenlopende kleinere en grotere accountingprojecten (outsourcing) beheren, klanten adviseren en periodieke management- en jaarrapportages bespreken. Voornamelijk met MKB-klanten actief in de regio en soms met een internationaal karakter. Met jouw multidisciplinaire team, met ook fiscalisten en andere specialisten, bied je klanten het beste advies en begeleid je (senior) assistenten tijdens opdrachten.

Jij levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de praktijk en de (digitale) ontwikkelingen binnen accounting en het jaarafsluitingproces. Jouw doel: bijvoorbeeld ontwikkelen op vaktechnisch of commercieel gebied. Jij bepaalt jouw ontwikkelkoers bij Grant Thornton. 

Wie ben jij?

Ambitie
Jij bent als manager accounancy constant op zoek naar verbeteringen: vaktechnische kennis optimalliseren, procesbeheersing en het leggen en behouden van klantcontact. Je bent een echte aanjager van nieuwe ideeën en initiatieven en neemt het team en klanten hierin mee. 

Skills
Je bent toegankelijk en legt en onderhoudt makkelijk contacten met (nieuwe) MKB-klanten. Dit geeft je energie. Jouw betrokkenheid zorgt voor een goede aansturing en begeleiding van de accountingwerkzaamheden (outsourcing) bij onze klanten. Procesverbetering vraagt om een pragmatische aanpak. Jij kan dat!

Ervaring
Als ervaren business of financial controller en/of AA-titel met ervaring binnen de samenstelpraktijk haal jij veel plezier uit klantcontact en samenwerken. Na minimaal acht jaar ervaring in de MKB-praktijk als (parttime) controller of met het begeleiden van accountingprojecten (outsourcing) ben jij nu helemaal klaar voor een nieuwe stap. 

Wie wij zijn?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt:

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder bieden we je:

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Mogelijkheden tot een goede studieregeling (4 dagen werken en 1 dag studeren); 
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk; 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
-Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer.
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Jaag procesverbeteringen aan. Als manager accountancy bij Grant Thornton.

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, bijvoorbeeld over je ontwikkelmogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteer button.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures