Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Jij bent een commerciële jurist die de klant op pragmatische wijze van juridisch advies en oplossingen voorziet. Je beschikt over een afgeronde academische opleiding Nederlands recht en minimaal 8 jaar ervaring in een juridische adviespraktijk, als advocaat of bedrijfsjurist met focus op fusies en overnames.
Wat:   Je maakt - samen met je collega's uit het team - het verschil voor ondernemers op het gebied van ondernemingsrecht in het algemeen en fusie- en overnametrajecten in het bijzonder.
Waarom: Je krijgt de ruimte om jezelf als mens en vakmatig verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen binnen een ambitieus legal team met een persoonlijke en open werksfeer.
Waar:  Je gaat in beginsel werken vanuit ons kantoor in Amsterdam.

De functie

Je bent het aanspreekpunt voor een grote verscheidenheid aan ondernemingsrechtelijke juridische zaken en bedient ondernemingen in heel Nederland. Daarnaast werk je met regelmaat in een internationale context. Je houdt je bezig met ondernemingsrecht met de focus op fusies en overnames en je neemt deel aan due diligence onderzoeken. De M&A-markt is flink in ontwikkeling en omdat jij de markt goed volgt, signaleer je al snel kansen die voorbij komen. Ons werk is divers en uitdagend. Ingewikkelde materie vertaal je naar eenvoudige, praktische oplossingen. Samen met accountants, fiscalisten en andere specialisten vorm je een multidisciplinair team.

Legal Services van Grant Thornton
Legal Services van Grant Thornton is een toonaangevende juridische dienstverlener voor mid-corporates en het mkb. De afdeling heeft een stevige groei-ambitie voor de komende jaren. Je komt in een team van juristen waar je je echt op je plek voelt als je van ondernemen houdt en zelf ook wilt groeien. Fusies en overnames zijn een belangrijk onderdeel in onze ondernemingsrechtpraktijk.

Wij zoeken

Als jurist herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je bent afgestudeerd in  Nederlands recht;
• Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
• Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring in de ondernemingsrecht praktijk met nadruk op fusie en overname;
• Je bent een gedreven en pro-actieve teamspeler met oog voor kwaliteit;
• Je bent sensitief, hebt een goed waarnemingsvermogen en denkt out of the box;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelf kritisch en wil blijven leren;
• Je bent commercieel ingesteld en haalt plezier uit netwerken;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om het verschil te maken

• Een enthousiast team met ambitieuze groeiplannen binnen een (internationale) organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen.
• De kans om brede ervaring op te doen binnen een klantenportefeuille van (inter)nationale klanten.
• Prima doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je ambitie.
• De Grant Thornton Talent Academy.
• Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken, een premievrij pensioen, goede studieregeling, vrije autokeuze of laten uitkeren van het leasebudget, winstdeling naast vast salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures