Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie ben jij? Een fiscaal talent met een afgeronde opleiding (fiscale) economie, bedrijfseconomie, finance of fiscaal recht op universitair niveau met een passie voor Transfer Pricing.
Wat ga je doen? Jij adviseert, samen met je collega’s, onze multinationale klanten op het gebied van Transfer Pricing.
Waarom is dit jouw droombaan? Je krijgt de kans om je binnen ons kleine team van 9 collega’s te ontwikkelen tot een expert op het gebied van Transfer Pricing.
Waar ga je werken? Op onze vestiging in Amsterdam, tegenover de Amsterdam ArenA, maar je zult ook af en toe thuis of op een andere locatie werken.

De functie

Als consultant Transfer Pricing (TP) kom je te werken in een hecht team van 9 collega’s. Deze collega’s hebben, net als jij, na hun studie voor het specialisme TP gekozen binnen de fiscaliteit. De combinatie van de bedrijfskundige en economische aspecten met de fiscale wet- en regelgeving, maakt TP natuurlijk het meest interessante specialisme binnen de fiscaliteit, dat weet jij als geen ander!

Als consultant TP werk je nauw samen met je collega’s: omdat het een klein team is, werk je met iedereen samen. Samen met je collega’s ondersteun je multinationale  ondernemingen (zowel corporates als mkb) met alle facetten van TP. Denk bijvoorbeeld aan de optimalisatie van business modellen, het opstellen en end-to-end implementatie van TP-beleid, het bepalen van de business strategie, het uitvoeren van een risico analyse, het opstellen van TP documentatie, assistentie bij bilaterale overleggen, opstellen en reviewen van CbC-reporting, audit support en andere werkzaamheden. Om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren, werk je veel samen met de andere disciplines van Grant Thornton (van over de hele wereld). Je hebt onder andere veelvuldig contact met specialisten uit ons internationale Transfer Pricing-netwerk.
 

Dit ben jij

Je bent iemand die het leuk vindt om in een klein team te werken, waarin je écht een verschil kunt maken en je snel verder kunt ontwikkelen tot een echte TP-expert. Uiteraard helpen wij je door je goed en persoonlijk te begeleiden en doordat je bij ons de NOB opleiding en interne opleidingen kunt volgen.

Wat wij belangrijk vinden is dat je in het bezit bent van een afgeronde universitaire opleiding (fiscale) economie, bedrijfseconomie, finance of fiscaal recht, eventueel aangevuld met wat ervaring op het gebied van TP (bijvoorbeeld d.m.v. een werkstudentschap). Belangrijker nog: je hebt een passie voor TP. Verder ben je:

• economisch en analytisch sterk;
• communicatief sterk en in staat om binnen een klein team intensief samen te werken met je collega’s;
• professioneel vaardig in de Engelse taal (eventuele andere talen zijn een pré);
• proactief, commercieel ingesteld en hebt oog voor detail;
• iemand die zich herkent in onze CLEARR-kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect en Responsibility.

 

Wij bieden jou

Als jij ons team komt versterken, word je onderdeel van ons gezellige en internationale team van 9 collega’s (bestaande uit een partner, drie managers, vier consultants en een werkstudent). In een persoonlijke omgeving, kun jij je verder ontwikkelen en groeien. Een mooi voordeel hierbij is ons sterke internationale netwerk, waar we veel kennis en mooie samenwerkingen uit halen. 

• een goede beloning met 29 vakantiedagen en mogelijkheid tot bijkopen;
• een mobiliteitsbudget dat je onder meer kunt inzetten voor een leaseauto. In het kader van duurzaamheid wordt elektrisch rijden bij ons gestimuleerd evenals het gebruik van openbaar vervoer;
• goede begeleiding en opleiding op zowel inhoud (NOB en interne (internationale) opleidingen), sociale en commerciële vaardigheden;
• indien dit je eerste baan is, deelname aan de Traineegame (een intern onboarding- programma van 9 dagen waarin je de organisatie leert kennen);
• deelname aan Young GT: activiteiten voor collega’s binnen Grant Thornton tot 30 jaar;
• hybride werken vanuit huis, kantoor en andere vestigingen.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over TP? Over het team? En over de ontwikkelmogelijkheden? Solliciteer dan als consultant Transfer Pricing via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen ook graag je motivatiebrief waarin je aangeeft waarom TP (en natuurlijk onze organisatie) jouw voorkeur hebben. Heb je eerst nog wat vragen over de vacature? Neem dan contact op met Demi van der Zwet (Recruiter) via 088 676 9228 of demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl. Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures