Terug naar overzicht
  • Plaats

    Arnhem

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie ben jij? Een fiscaal talent met een afgeronde opleiding fiscale economie of fiscaal recht op universitair niveau, aangevuld met minimaal twee jaar ervaring in de nationale MKB adviespraktijk.
Wat ga je doen? Jij gaat klanten adviseren en ondersteunen in de MKB-praktijk: jouw klanten kunnen met al hun vragen op dit specifieke vakgebied bij jou terecht.
Waarom is dit jouw baan? Je krijgt ruimte om te groeien in een leuk jong snel groeiend fiscaal team met kansen om te doen wat jij leuk vindt!
Waar ga je werken? Op onze vestiging in Arnhem, midden in het centrum.

De functie

Voor onze snel groeiende vestiging in hartje Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige consultant tax met minimaal twee jaar ervaring. Vanuit onze vestiging Arnhem bieden wij voor uiteenlopende cliënten hoogwaardig fiscaal advies. Naast ontwikkeling op fiscaal vlak vinden wij het als team belangrijk om ons zelf ook te ontwikkelen op persoonlijk en maatschappelijk vlak. Dit is de basis van de informele samenwerking binnen ons team.

Als consultant tax ben je onderdeel van ons dynamische team dat intensief samenwerkt. Jij krijgt de kans om jezelf op breed gebied te gaan ontwikkelen.

Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van adviezen, het out of the box denken over nieuwe (fiscale) ideeën en het verzorgen van complexe aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je beantwoordt vragen en adviseert collega’s en klanten op gebied van verschillende belastingen. Van inkomstenbelasting tot overdrachtsbelasting en van vennootschapsbelasting tot estate planning. Alles komt voorbij. Je bent daarom een echte generalist met brede kennis en interesse. Als je daarnaast een specialisme hebt of wilt ontwikkelen is dat zeker een pre. Afhankelijk van de opdracht, je niveau en ervaring pak je zaken op onder begeleiding van een ervaren collega of werk je meer zelfstandig.

Dit ben jij

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om klantgericht te werken, de klant te verrassen door net dat stapje extra te doen en complexe onderwerpen eenvoudig kan overbrengen. Uiteraard helpen we je daarbij door coaching on the job, het volgen van de NOB opleiding en onze uitgebreide interne opleidingen.

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscale economie of fiscaal recht en bent al twee jaar aan het werk. Uiteraard hou je de vakliteratuur goed bij. Het is een pre als je:
• al begonnen bent met de NOB opleiding;
• affiniteit hebt met cijfers;
• een specialisme hebt ontwikkelt dat je verder op de kaart wilt zetten;
• iemand bent die zich herkent in onze CLEARR-kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect en Responsibility;
 

Wij bieden jou

Als jij ons team komt versterken kom je te werken in een leuk dynamisch team v voor zowel compliance/aangiften als advies. De sfeer is gezellig en informeel. We werken ook veel samen met onze collega accountants en juristen.

Verder bieden we je:

• een goede beloning met 29 vakantiedagen en mogelijkheid tot bijkopen;
• goede begeleiding en opleiding op zowel inhoud, sociale en commerciële vaardigheden;
• afhankelijk van je niveau: veel leren en zien; ervaring opdoen om stapsgewijs te groeien naar zelfstandig adviseur;
• Young GT: activiteiten naast het werk voor collega's;
• hybride werken op kantoor en vanuit huis is mogelijk.

Enthousiast?

Heb je na het lezen van de vacature al helemaal zin om te beginnen? Wij komen graag met jou in contact. Solliciteer als consultant tax via onderstaande button!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nancy ten Broek (Senior Manager Tax) via 088 676 9641 of neem contact op met Anne Baas (Recruiter) via 088-676 9026 of via anne.baas@carrierebijgt.nl Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures