Terug naar overzicht
  • Plaats

    Woerden

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie:

Een fiscaal talent met een afgeronde opleiding fiscale economie of fiscaal recht op universitair niveau.

Wat:

Jij gaat klanten adviseren en ondersteunen in de MKB-praktijk: jouw klanten kunnen met al hun vragen op dit specifieke vakgebied bij jou terecht.

Waarom:

Je krijgt ruimte om te groeien in een leuk fiscaal team met kansen om te doen wat jij leuk vindt!

Waar:

Op onze vestiging in Woerden. Natuurlijk is vanuit huis ook een mogelijkheid.

De functie

Nu je bent afgestudeerd van de masteropleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie, kijk je ernaar uit te starten in de fiscaliteit. Binnen de afdeling in Woerden, de generale praktijk, krijg je de kans om jezelf op breed gebied te gaan ontwikkelen. Je werkt voor uiteenlopende cliënten in onze MKB-praktijk en ondersteunt deze cliënten op allerlei vlakken. Je bent daarom een echte generalist met brede kennis en interesse.

Je werkt op een echte adviespraktijk. Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van adviezen, onderhouden van klantcontact, en het verzorgen van meer complexe aangiften vennootschapsbelasting. Je beantwoordt vragen en adviseert collega’s en klanten op gebied van verschillende belastingen. Van inkomstenbelasting tot overdrachtsbelasting en van vennootschapsbelasting tot Estate Planning. Alles komt voorbij. Afhankelijk van de opdracht, je niveau en ervaring pak je zaken op onder begeleiding van een ervaren collega of werk je meer zelfstandig.   

Wij zoeken

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om klantgericht te werken, de klant te verrassen door net dat stapje extra te doen en moeilijke informatie eenvoudig kan uitleggen. Uiteraard helpen we je daarbij door coaching on the job, het volgen van de NOB opleiding en onze uitgebreide interne opleidingen.

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscale economie of fiscaal recht en hebt eventueel al in een stage of werkstudentschap ontdekt dat een brede praktijk je interesse heeft. Verder ben je: 

  • leergierig: de NOB-opleiding die je gaat volgen is voor jou dan ook geen probleem;
  • iemand die zich herkent in onze CLEARR-kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect en Responsibility;

Wij bieden jou

Als jij ons team komt versterken kom je te werken in een leuk team van ongeveer 15 medewerkers voor zowel compliance/aangiften als advies. De sfeer is gezellig en informeel. We werken ook veel samen met onze collega accountants en juristen. .

Verder bieden we je:

• een goede beloning met 29 vakantiedagen en mogelijkheid tot bijkopen;
• goede begeleiding en opleiding op zowel inhoud, sociale en commerciële vaardigheden;
• afhankelijk van je niveau: veel leren en zien; ervaring opdoen om stapsgewijs te groeien naar zelfstandig adviseur;
• Young GT: activiteiten naast het werk voor collega's;
• hybride werken op kantoor en vanuit huis is mogelijk.

Enthousiast?

Heb je na het lezen van de vacature al helemaal zin om te beginnen? Solliciteer dan als consultant tax via onderstaande button!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anne Baas anne.baas@carierebijgt.nl of via 088 67 69 026. Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures