Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: je bent bezig met je master fiscaal recht of fiscale economie of bent in afronding van je bachelor en bent per direct op zoek naar een bijbaan. 
Wat:  ondersteunen bij adviezen, bezwaar- en beroepsschriften voorbereiden en verzorgen van aangiften.
Waarom:  ruimte om te leren van collega’s en opdrachten binnen onze persoonlijke en open werksfeer.
Waar:

jouw standplaats is Amsterdam.

Wanneer: Per direct te starten!

De functie

In jouw functie binnen de nationale fiscale praktijk (MKB+, mid corporate, estate planning en vermogende particulieren) krijg je veel mogelijkheden voor eigen initiatief. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van onze nationale adviespraktijk bij het opstellen van adviezen. Daarnaast ben je bezig met het uitwerken van diverse (inter)nationale vaktechnische vraagstukken. Ook zal je (eenvoudige) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting opstellen. Als je bezig bent met het schrijven van je scriptie, kun je sparren met onze fiscalisten en krijg je de gelegenheid om eraan te werken.

Wij zoeken

  • Je bent een wo master student fiscaal recht of fiscale economie (of in afronding van je bachelor);
  • Je bent voor minimaal 2 dagen in de week beschikbaar;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden; 
  • Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld; 
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken.
  • Je identificeert jezelf met onze CLEARR kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect en Responsibility.

Uiteraard verwachten we dat je accuraat en systematisch te werk gaat en integer bent. Je hebt interesse in de nationale fiscale praktijk en wilt graag meer leren. Bovendien benader je problemen op een praktische en nuchtere manier en denk je in oplossingen. Het is vanzelfsprekend dat een goede kennis van de Engelse taal belangrijk is voor deze functie.

Wij bieden

Bij ons krijg je een vaste begeleider die als aanspreekpunt geldt gedurende jouw bijbaan. Door deze bijbaan kun je een goed beeld vormen van Grant Thornton en de werkzaamheden van een fiscalist. Op de afdeling werken medewerkers die veelal hetzelfde traject als jij hebben doorlopen. Als je ambities hebt in de nationale praktijk biedt dit een goede opstap!
Wij bieden een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en gestimuleerd wordt om het verschil te maken. Groei, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak, wordt actief aangemoedigd. Met de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen. Ons uitgebreide intern opleidingsprogramma en onze directe en persoonlijke manier van communiceren en feedback geven maken integraal deel uit van dit proces.
Bij Grant Thornton draagt elk individu op unieke wijze bij met zijn of haar visie en mening. Dit geldt ook voor jou! Onze bedrijfscultuur is open, informeel en we hechten veel waarde aan diversiteit.
Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze website 'Werken bij Grant Thornton'.

Enthousiast?

Wil jij met een bijbaan aan de slag bij Grant Thornton en de ruimte krijgen om te groeien? Solliciteer dan als Bijbaan Fiscaal – nationale praktijk via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Anne Baas via anne.baas@carrierebijgt.nl of via 088 676 9026.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures