Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

Baan jouw weg in ons data oerwoud, als BI & data analytics consultant bij Grant Thornton

“Bij één van de ‘Big Four kantoren’ ontdekte ik dat ik niet per se in dat standaardplaatje pas. In mijn zoektocht naar ‘wat dan wel’ had ik gesprekken bij meerdere kantoren. Daar stak Grant Thornton met kop en schouders bovenuit! Om te kunnen groeien in mijn rol en om beter invulling te geven aan mijn ambities wilde ik graag een MBA doen. Bij de meeste kantoren was dit geen optie, hier was het in elk geval bespreekbaar. En… uiteindelijk mocht ik 'm gaan doen!” Edwin (31).

Edwin deed het: hij trok zijn stoute schoenen aan en bewees dat hij het waard is. Hij motiveerde waarom hij zo gedreven is en wat een MBA hem én Grant Thornton oplevert. Hij kwam, zag en overwon. Hij doorloopt een pittig traject. Gelukkig met alle hulp en ruimte om dit tot een succes te brengen!

& you? 

Baan ook jouw weg. Als BI & data analytics consultant bij Grant Thornton. 

Wat je gaat doen?

Met datamodellen en dashboards geef je onze klanten updates en nieuwe inzichten. Ook ondersteun je met de ontwikkeling van slimme systemen accountants met de jaarrekeningcontrole. Je bent onderdeel van het steeds groeiende en prominenter aanwezige data analyticsteam binnen Grant Thornton. Jij helpt klanten met hun digitaliseringsslag en het op verschillende plekken inzetten en implementeren van hun data. Complexe vraagstukken zijn aan de orde van de dag.

Je krijgt de kans om mee te bouwen aan ons eigen data-analyseplatform. Met jouw expertise beantwoord je ook graag de datavraagstukken van andere specialisten (audit, tax en social impact measurement bijvoorbeeld) binnen Grant Thornton. Zowel nationaal als internationaal.

Wie ben jij?

Ambitie
Jij bent constant op zoek naar nieuwe technologien die het verschil maken. Hoe complexer de vraag, hoe meer energie je hiervan krijgt. Jouw doel: jezelf volledig ontplooien op het gebied van BI en data, niet alleen van negen tot vijf. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
De energie die je krijgt van complexe vraagstukken gebruik je bij de heldere communicatie naar jouw collega’s en (internationale) klanten. Je kent geen stress en overzicht behouden is voor jou key.

Ervaring
Jouw hbo- of wo-diploma heb je aangevuld met een dosis Microsoft Power BI en SQL (pre) ervaring. Je bent thuis in financiële processen. Zo weet je waar je over praat met collega’s en klanten.

Wie zijn wij?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt: 

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je kan worden wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder bieden we je: 

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Mogelijkheden tot een goede studieregeling; 
- De Grant Thornton Traineegame, waar je met alle starters (met minder dan een jaar werkervaring) Grant Thornton leert kennen en dit wordt afgesloten met een weekend naar London; 
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk; 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Je ontvangt een mobiliteitsvergoeding die je kunt laten uitkeren, of die je kunt inzetten voor vervoer dat helemaal past bij jou en bij onze duurzaamheidsdoelen: een elektrische auto of een Mobiliteitskaart om te reizen met het openbaar vervoer;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.


Baan jouw weg in het data oerwoud. Als BI & data analytics consultant bij Grant Thornton. 

Interesse?

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ali Durmaz via 088-676 9847 of via ali.durmaz@carrierebijgt.nl

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures