Terug naar overzicht

Alles draait om data als Assistent Controller

Je legt nog even de laatste hand aan de managementrapportage die je samen met collega’s hebt opgesteld. Je neemt hem nog één keer goed door. Morgen staat de presentatie op de planning. Best spannend. Wat vinden ze ervan en hoe pakken ze jouw verbetersuggesties op? Toch heb je alle vertrouwen dat het goedkomt. Nog even de laatste wijzigingen in jouw presentatie verwerken en dan kun je met een goed gevoel de dag afsluiten. Op naar morgen!

Jij haalt energie uit het vervaardigen en presenteren van managementrapportages. Data weet jij op een goede manier naar boven te halen en te vertalen naar een duidelijk verhaal. 

Dat is wat jij doet als Assistent Controller bij Grant Thornton.
 

Wat je gaat doen?

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en rapporteren van data. Jij vindt het vervaardigen van managementinformatie en de inrichting en het onderhoud van dashboarding leuk. Daarnaast verricht je samen met collega’s van jouw afdeling en die van andere supportafdelingen verschillende werkzaamheden. 

Wie ben jij?

Ambitie
Jij haalt al je energie uit data. Je bent constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Hoe kan het beter, sneller, efficienter? Daarom wil je altijd meer weten over de ontwikkelingen in de business en op jouw eigen vakgebied. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Samen met jouw team ga je voor het beste resultaat. Hierbij komen jouw goede communicatieve (zowel Nederlands als Engels) en sociale vaardigheden goed van pas!

Ervaring
Je hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding richting bedrijfseconomie (of vergelijkbaar) en affiniteit met ICT en data. Jouw kennis van de rapportagetools als Qlikview en PowerBI is uitstekend en het liefst heb je ook enige kennis van UNIT4, AFAS en Alure.

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

- Goede balans tussen (thuis)werken en vrije tijd.
- Een fulltime aanstelling, parttime is ook bespreekbaar. 
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen.
- 3 Christelijke feestdagen die je kan inruilen voor feestdagen van andere culturele achtergronden. 
- Gezellige uitjes met je team.
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je jouw kennis en persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfulness of ‘goed slapen’? Dat kan ook gewoon. 

Laat alles om data draaien als Assistent Controller bij Grant Thornton.

Enthousiast?

Zin om ons team te komen versterken? Of behoefte aan meer informatie over de vacature? Direct solliciteren kan via onderstaande solliciteer button. Je kunt ook contact opnemen met Mark Assink via 088-6769065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl


 

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures