Terug naar overzicht
  • Plaats

    Utrecht

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Je hebt een afgeronde fiscale opleiding op hbo niveau.
Wat:  Aangiftes verzorgen voor cliënten actief binnen het MKB, voor DGA's én voor vermogende particulieren.
Waarom:  Werken in een organisatie met een informele sfeer met ruimte voor persoonlijke groei.
Waar: Jouw standplaats is Utrecht (tegenover Utrecht CS)
 
   
   
   

De functie

Als Aangiftemedewerker verzorg je de aangiftes voor cliënten actief binnen het MKB, voor dga’s én voor vermogende particulieren. Dit doe je op het gebied van inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast bereid je bezwaar- en beroepschriften voor. Ook onderhoud je contact met de Belastingdienst. Met collega’s van de belastingadviespraktijk en de accountancy overleg je over gesignaleerde fiscale problemen. Je bent professioneel, tactvol en initiatiefrijk ingesteld. De ontvangen financiële gegevens verwerk jij tot een correcte en fiscaal optimale aangifte. Dit doe je nauwkeurig en met oog voor fiscale adviesmogelijkheden. Doordat je wekelijks vaktechnisch overleg bijwoont, ontwikkel jij je verder op vaktechnisch vlak én word je op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen op fiscaal terrein.

Wij zoeken

• Een (afgeronde) fiscale opleiding op hbo niveau;
• Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent initiatiefrijk;
• Je hebt een professioneel kritische instelling met een rechte rug;
• Je bent ondernemend, communicatief vaardig, klant- en resultaatgericht en een teamplayer;
• Je bent analytisch, nauwkeurig en integer;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te groeien

Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze carrièrepagina: https://www.grantthornton.nl/carriere/.

Enthousiast?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als (Junior) Aangiftemedewerker via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Anne Baas via 088-676 9026 of via anne.baas@carrierebijgt.nl

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures