Terug naar overzicht

In het kort

Heb jij passie voor social media en weet je als geen ander hoe je een boodschap succesvol kunt overbrengen? Ben je een creatieve geest met analytisch vermogen en beschik je over minimaal 2 jaar ervaring in social media marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Social Media Specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van onze social mediakanalen. Je bent een expert op het gebied van social mediastrategieën en weet hoe je de juiste doelgroep kunt bereiken en converteren. Je houdt je bezig met het creëren, cureren en plannen van content, het analyseren van resultaten en het bijsturen van campagnes om een maximaal resultaat te behalen. Je kent de ins & outs van de kanalen en weet als geen ander wat elk kanaal vraagt om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.  Je weet hoe je de verschillende doelgroepen bereikt. Kortom, social media kent voor jou geen geheimen. Jij bent social media. Het Brand, Marketing & Communicatieteam bestaat, met jou erbij, uit 9 gedreven en enthousiaste collega’s. Elk met hun eigen kennis en expertise. Vanuit jouw expertise hou je je bezig met, onder andere:

 • Het ontwikkelen van effectieve posts die je voortdurend verbetert op basis van de beschikbare data;
 • Het zorgen voor actuele en consistente content op alle kanalen. Uiteraard werk je daarvoor samen met het hele team.  
 • Je maakt en beheert de content kalender.
 • Webcare hoort ook bij jouw verantwoordelijkheden.

Wie ben jij?

Ambitie
Je houdt van aanpakken en je werkt proactief en secuur. Met jouw creatieve inzicht pak jij onze social media met twee handen aan. Gebaande paden? Die heeft iedereen al gelopen. Jij doet het op jouw manier met alle steun van je team. Jouw doel? Deze nieuwe functie vormgeven en écht het verschil maken. 


Skills
Bedenken van een content strategie? Voor jou geen probleem want je bent de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent creatief, gestructureerd en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. En weet je iets nog niet? Dan ben jij zo nieuwsgierig en leergierig dat je meteen uitzoekt hoe iets werkt. 


Ervaring 
Je hebt een afgeronde hbo-studie in de richting van communicatie & marketing en minimaal 2 jaar ervaring met social advertising en analysetools.
 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 
Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt
Bij een mooie positie horen natuurlijk ook goede voorwaarden. En ook daarvoor zit je goed bij Grant Thornton. Wij bieden je namelijk een mooi en volledig pakket, met o.a.:

 • Een goed salaris passend bij jouw huidige ervaring;
 • Variabele winstdeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede en premievrije pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen o.b.v. fulltime;
 • Studieregeling met mogelijkheid te studeren tijdens werktijd;
 • Mobiele telefoon en laptop;
 • € 600,- budget om een thuiswerkplek naar eigen wens in te richten;
 • Flexibiliteit: werken op kantoor én remote. 

Interesse? Meer weten?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures