Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring binnen een expat praktijk. Bij voorkeur heb jij jouw ervaring opgedaan bij zowel een advieskantoor als in het bedrijfsleven bij een (mid)corporate.
Wat:  Verantwoordelijk voor global coordination werkzaamheden voor de grotere corporates in onze GMS praktijk.
Waarom:  Ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert binnen een ambitieuze organisatie, de opleidingsmogelijkheden en de persoonlijke en open werksfeer.
Waar: Jouw standplaats is Amsterdam.

De functie

Binnen Global Mobility Services (GMS) begeleiden wij cliënten die medewerkers uitzenden naar - en vanuit - het buitenland. GMS is een full services praktijk. Wij leveren adviesdiensten, verzorgen de compliance en coördineren de global mobility voor in Nederland gevestigde multinationals. GMS is onderdeel van een internationaal netwerk met specialisten in 140 landen.

Je maakt deel uit van een groeiende praktijk met specialisten werkzaam in Amsterdam. Als (Senior) Manager ben je het aanspreekpunt voor onze corporate klanten om deze accounts te kunnen bedienen. Je zorgt ervoor dat deze klanten in alle landen, waar hun expats werkzaam zijn, compliant zijn in samenwerking met het internationale netwerk. Ook ben je betrokken bij de compliance werkzaamheden voor deze expats in Nederland (aangifte inkomstenbelasting, aanvraag 30%-regeling, aanvraag werk-verblijfsvergunning) in samenwerking met de compliance medewerkers van het GMS team.

Je wordt in je werkzaamheden ondersteunt door – je geeft leiding aan – een aantal junior medewerkers binnen het team. Je coach hen in hun vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Binnen GMS lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van deze praktijk. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren - en het meer inzetten - van ons Global Mobility Platform (AssigmentPro).  

Dit ben jij

Als (Senior) Manager GMS herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je hebt een afgeronde fiscaal recht en economie opleiding dan wel een wo master fiscaal recht of fiscale economie opleiding;
• Minimaal 6 jaar werkervaring bij een advieskantoor en/of als inhouse global mobility adviseur;
• Je het ervaring met het bedienen van (mid)corporates, al dan niet als inhouse adviseur;
• Je kent de markt goed en bent in staat om zowel kansen te zien als te benutten teneinde bij te dragen aan de groei van de praktijk;  
• Je bent fulltime (minimaal 36 uur per week) beschikbaar;
• Cijfermatig inzicht, praktische en flexibele instelling, accuraat, analytisch en proactief;
• Uitstekende kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: ruimte voor ontwikkeling

We bieden je ruimte om te groeien. Niet alleen ruimte voor de groei van je vaktechnische kennis, maar ook voor je persoonlijke vaardigheden. Ons uitgebreid intern opleidingsprogramma en fiscale overlegvormen, lokaal en nationaal, begeleiden je daar bij. Ruimte is er ook om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen door deel te nemen aan evenementen.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze carrièrepagina!

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures