Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Je hebt een afgeronde wo master fiscaal recht of fiscale economie aangevuld met ongeveer 8 jaar ervaring binnen de BTW praktijk.
Wat:  Het adviseren van omvangrijke compliance en advies opdrachten op het gebied van BTW.
Waarom:  Ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert binnen een ambitieuze organisatie, de opleidingsmogelijkheden en de persoonlijke en open werksfeer.
Waar:  Jouw standplaats is Gouda, maar gedeeltelijk werken vanuit huis of op onze andere vestigingen is ook mogelijk. 

De functie

Je gaat aan de slag voor eigen cliënten en cliënten afkomstig van onze Nederlandse of buitenlandse vestigingen. Praktische adviezen koppelen aan creatieve oplossingen. Het uitvoeren van de advieswerkzaamheden richt zich op de nationale en internationale BTW-praktijk. Je beheert een gedeelte van de cliëntenportefeuille en voert, samen met collega adviseurs, gesprekken met cliënten. Contact met de belastingdienst is een logisch vervolg op je werkzaamheden. Vooral bij het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Bovendien ben je initiatiefrijk, ambitieus en pragmatisch. Complexe materie vertaal je naar eenvoudige, praktische oplossingen. Je benadert een opdracht altijd vanuit de grondgedachte dat de uitwerking moet passen bij de cliënt. Je begeleidt minder ervaren BTW adviseurs in dit ontwikkelingsproces en geeft hen antwoord op vaktechnische vragen. Ons team is snel groeiend. Met jouw initiatieven draag je bij aan de verdere ontwikkeling van deze praktijk. Er is ruimte voor ondernemerschap. Je signaleert niet alleen kansen, je pakt ze ook. Tijdens commerciële evenementen en netwerkbijeenkomsten toon je anderen de toegevoegde waarde van onze fiscale dienstverlening.

Het profiel

Als adviseur BTW herken je jezelf in het volgende profiel:
• Je hebt een afgeronde master fiscaal recht of fiscale economie;
• Je bent NOB lid;
• Ongeveer acht jaar ervaring binnen een nationale en/of internationale BTW praktijk;
• Pragmatisch en een klant- en oplossingsgerichte instelling;
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Ons aanbod: Ruimte om te groeien

Uiteraard ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. We bieden je ruimte om te groeien. Niet alleen ruimte voor de groei van je vaktechnische kennis, maar ook voor je persoonlijke vaardigheden. Ons uitgebreid intern opleidingsprogramma en fiscale overlegvormen, lokaal en nationaal, begeleiden je daar bij. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Ruimte is er ook om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen door deel te nemen aan evenementen.

Tijdelijke uitzending naar het buitenland behoort desgewenst tot de mogelijkheden. De BTW praktijk zit gevestigd in Gouda, maar in overleg is het ook mogelijk om een aantal dagen per week te werken vanuit kantoor Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.

Interesse?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als Senior Manager BTW via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures