Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen Valuation of Transaction Services, een master in economie, finance of aanverwante studie (bijna) bijna aangevuld met een RV of andere relevante opleiding: CVA/CFA/RA/RC).
Wat:  Waardebepalingen in het kader van waardecreatie, herstructureringen, verslaggeving of vanwege geschillen.
Waarom:  Ruimte krijgen om verder te groeien binnen het leiding geven aan waarderingsopdrachten en schadebegrotingen in een persoonlijke werkomgeving met veel internationale contacten.
Taal: The communication language in the team is English. As such, even if you do not speak Dutch, please reach out if you are interested in this role.
Waar: Jouw standplaats is Rotterdam of Amsterdam.
   
   

De functie

Als Senior Consultant Valuation Services ben je verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van opdrachten op het gebied van bedrijfswaarderingen in het kader van fiscale en juridische herstructureringen, zowel van ondernemingen als van individuele (immateriële) activa. Naast deze waarderingsprojecten heb je een rol bij waarderingen of schadebegroting in disputen en gerechtelijke procedures. Daar waar nodig ondersteun je vanuit je specialisme ons M&A-team en onze Assurancepraktijk.

Je stuurt (junior) consultants aan en je reviewt hun analyses en rapportages over winstgevendheid, kasstromen en bedrijfsrisico’s. Modelleren speelt daarbij een belangrijke rol en zit in je genen. Je bewaakt effectief de voortgang van deelprojecten door het verzamelen van informatie, het uitvoeren van complexe analyses en het rapporteren van resultaten. Hierbij identificeer je de key issues en je maakt deze kenbaar aan het team of de klant. Daarnaast maak je problemen bespreekbaar en formuleert oplossingen op een heldere manier. Je voert je zelfstandig en op eigen initiatief complexe deelopdrachten uit of delegeert dit naar (junior) consultants.

Ook commerciële activiteiten zullen onderdeel uitmaken van de werkzaamheden, evenals betrokkenheid bij evenementen. Hierbij kun je denken aan het initiëren van en zo mogelijk actief voeren van acquisitie, het bezoeken van netwerk evenementen, alert zijn op cross selling, het schrijven van artikelen of opiniestukken voor externe doeleinden, of het verzorgen van externe trainingen en lezingen.

De ondernemingen en opdrachtgevers waar je voor komt te werken zijn zeer divers en bestaan onder andere uit directeur groot aandeelhouders (DGA’s) in het kader van vragen rond groei en waardecreatie, accounting teams voor waarderingselementen in verslaggevingsvraagstukken en advocaten in het kader van geschilbeslechting. In die projecten werk je regelmatig samen met M&A-teams, belastingadviseurs en juridisch specialisten zowel binnen als buiten Nederland.

Dit ben jij

• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een Valuation of Transactie omgeving;
• Je hebt een afgeronde master in economie, finance of aanverwante studie aangevuld met een (bijna) afgeronde RV of andere relevante opleiding (CFA/CVA/RA/RC);
• Inschrijving (of de intentie om in te schrijven) in het LRGD is een pre;
• Je bent proactief, professioneel, integer en klantgericht;
• Je hebt ervaring in het aansturen van een team van collega’s;
• Je beschikt over een eigen netwerk;
• Je streeft een hoge mate van accuratesse na;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden in het Nederlands en Engels (de voertaal binnen het team is Engels);
• Je bent uitstekend met PowerPoint en met spreadsheet software (Excel);
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden

• Een groeiende organisatie waarin een directe en persoonlijke manier van communiceren centraal staat.
• Onderdeel uit te maken van een hecht en ambitieus team met veel internationale contacten.
• Je verder te ontwikkelen binnen het vak door middel van goede en persoonlijke begeleiding met een steile leercurve als resultaat.
• Ruimte om te groeien in je vakkennis en persoonlijke vaardigheden.
• Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil jij je verder ontwikkelen als Senior Consultant Valuation Services en de ruimte krijgen om te groeien? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Demi van der Zwet via 088 676 9228 of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures