Terug naar overzicht

In het kort

Wie ben jij? Jij hebt een enthousiaste jurist die de klant op pragmatische wijze van juridisch advies en oplossingen voorziet. Je beschikt vore een afgeronde academische opleiding Nederlands recht een 7 jaar relevante werkervaring in een juridische adviespraktijk, als advocaat of bedrijfsjurist met focus op arbeidsrecht. Een Grotius of PALA opleiding is een mooie toevoeging, maar heb je die niet, dan bekijken we samen meteen de mogelijkheden!
Wat ga je doen? Je maakt - samen met je collega's uit het arbeidsrecht team - het verschil op arbeidsrechtgebied. Je weet klanten op pragmatische wijze te adviseren. Daarnaast ben je aanspreekpunt vooor onze junioren, klanten en collega's en speel je een actieve rol bij de verdere praktijk ontwikkeling.
Waarom is dit jouw droombaan? Je krijgt de ruimte om jezelf als mens en vakmatig verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen binnen een ambitieus juridisch team met een persoonlijke en open werksfeer.
Waar ga je werken? In overleg zul je werkzaam zijn vanaf kantoor Amsterdam of Rotterdam, maar je werkt ook op andere vestigingen met collega's uit het Legal Services team, of vanuit huis.

Legal Services van Grant Thornton

Legal Services van Grant Thornton is een toonaangevende juridische dienstverlener voor mid-corporates en het mkb. De afdeling heeft een stevige groei-ambitie voor de komende jaren. Je komt in een team van juristen waar je je echt op je plek voelt als je van ondernemen houdt en zelf ook wilt groeien.

De functie

Onze arbeidsrecht praktijk is sterk aan het groeien. Jij vormt een belangrijke factor in ons arbeidsrechtteam en krijgt alle mogelijkheden om je binnen je rol te ontwikkelen tot een ervaren arbeidsjurist/specialist.

Jij bent het aanspreekpunt voor onze arbeidsrecht praktijk die een nationaal karakter heeft, met internationale allure! Bij ons is geen dag hetzelfde. Of het nu een complexe reorganisatie betreft, het schrijven van een uitgebreid personeelshandboek of een internationale HR call met GT collega’s uit verschillende landen, jij bent de spin in het arbeidsrechtelijke web.

Ons werk is divers en uitdagend. Ingewikkelde materie vertaal je naar eenvoudige, praktische oplossingen. Samen met accountants, fiscalisten en andere specialisten (zoals onze collega’s bij Global Mobility Services) vorm je een multidisciplinair team bij de advisering aan klanten.

Dit ben jij

Wij zoeken bovenal een enthousiaste collega waar we op kunnen bouwen! Iemand die goed in staat is en het leuk vindt om te opereren in een professioneel juridisch team, dat werkzaam is over onze (7) vestigingen.  

Als jurist herken je jezelf verder in het volgende profiel:

• Je bent afgestudeerd in Nederlands recht met een Master in arbeidsrecht;
• Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
• Je hebt tenminste 7 jaar werkervaring in de ondernemingsrecht praktijk, bij voorkeur binnen de advocatuur;
• Jij blijft jezelf ontwikkelen en hebt en Grotius of PALA opleiding gedaan of bent bereid die te volgen;
• Je bent een gedreven en pro-actieve teamspeler met oog voor kwaliteit;
• Je bent sensitief, hebt een goed waarnemingsvermogen en denkt out of the box;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelf kritisch en wilt blijven leren;
• Je bent commercieel ingesteld en haalt plezier uit netwerken;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wat bieden wij jou?

• Een enthousiast team met ambitieuze groeiplannen binnen een (internationale) organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen;
• De kans om brede ervaring op te doen binnen een klantenportefeuille van (inter)nationale klanten;
• Doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van je ambitie;
• Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken, een premievrij pensioen, goede studieregeling, vrije autokeuze of laten uitkeren van het leasebudget, winstdeling naast vast salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over de functie? Ben jij toe aan een duik in het diepe? Solliciteer dan als Consultant Legal via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen ook graag je motivatiebrief. Heb je eerst nog wat vragen over de vacature of over de organisatie? Neem dan contact op met Mark Assink (Recruiter) via 088 676 9065 of mark.assink@carrierebijgt.nl. Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures