Terug naar overzicht
  • Plaats

    Woerden

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Je hebt een afgeronde HBO opleiding in accountancy/bedrijfseconomie aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring binnen de samenstel. 
Wat:  Samenstellen van jaarrekeningen alsmede andere financiële verantwoordingen. Bovendien speel je een rol  binnen de automatisering van de samenstelpraktijk.
Waarom:  Werken in een organisatie met een informele sfeer met ruimte voor persoonlijke groei.
Waar: Jouw standplaats is Woerden.
 
   
   
   

De functie

Als senior assistent accountant binnen onze compliance praktijk ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen. Daarnaast begeleid je de financiële administratie van onze cliënten, bereid je de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor en ben je aanspreekpunt voor vragen. Tevens houd je je bezig met online accounting en de automatisering van de processen in de samenstelpraktijk. In samenwerking met jouw collega’s zorg je voor een optimale dienstverlening en naleving van de relevante wetgeving, onze cliënten vertrouwen daarop. Je wordt opgeleid voor de adviseursrol die steeds belangrijker wordt voor een AA accountant.

Wij zoeken

•    Je hebt een afgeronde opleiding hbo accountancy of bedrijfseconomie opleiding;
•    Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen de samenstelpraktijk van een accountancy organisatie;
•    Je ben bezig met de studie voor je AA titel;
•    Je bent analytisch, nauwkeurig en integer;
•    Je hebt een professioneel-kritische werkhouding;
•    Met je ondernemende instelling en communicatieve vaardigheden ben je in staat om naar de adviesrol te groeien;
•    Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te groeien

Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma, intern stagebureau en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk ons korte filmpje ‘Een carrière bij Grant Thornton’ (http://www.grantthornton.nl/carriere/the-grant-thornton-difference/).

Enthousiast?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als senior assistent accountant samenstel via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Demi van der Zwet via 088 676 9228.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures