Terug naar overzicht

Maak Europese Green Deal praktisch, als projectleider CSRD implementatie bij Grant Thornton

Jij volgt alle ontwikkelingen rondom de Europese Green Deal op de voet. Daardoor ken jij de weg in deze vaak lastige materie en weet je aan welke rapportagevereisten organisaties op de lange en korte termijn moeten voldoen: de Corporate Sustainability Reporting Directive, European Sustainability Reporting Standards en EU taxonomy. Voor jou gesneden koek, voor jouw collega’s en onze klanten een ingrijpende admistratieve transitie. Daarom vertaal jij deze verplichtingen naar praktische handvatten en weten collega’s jou te vinden bij hun duurzaamheidsvragen. 

Zo, dit biedt jouw collega’s zekerheid aan tafel bij de klant. En de klant? Die weet zeker dat hij tijdig voldoet aan alle rapportagevereisten. 

Dat is wat jij doet. Als projectleider CSRD implementatie bij Grant Thornton.
 

Wat je gaat doen?

Jij helpt jouw collega’s om assuranceopdrachten op het gebied van duurzaamheidsrapportages uit te kunnen voeren. Je biedt praktische standaarden, templates en tools, implementeert deze in de werkprocessen en biedt collega’s duidelijkheid rondom de werkwijze en noodzaak hiervan. Je werkt nauw samen met de collega’s van Bureau Vaktechniek en de expertgroepen in de praktijk. 

Wie ben jij?

Ambitie
Jij bent helemaal gedreven om de verslaggeving over de échte impact van organisaties op mens en milieu te verbeteren en assuranceopdrachten hierover goed vorm te geven. Hiervoor ben je constant bezig met het doorontwikkelen van jouw brede kennis van relevante wetgeving, frameworks, taxonomieën en standaarden. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jij draagt met jouw pragmatische aanpak altijd bruikbare en toepasbare oplossingen aan. Zo help jij collega’s in de praktijk en uiteindelijk onze klanten te voldoen aan alle vereisten die bij de Europese Green Deal komen kijken. 

Ervaring
Naast een afgeronde wo-opleiding heb je inmiddels zes jaar werkervaring op het gebied van duurzaamheid en de implementatie hiervan bij organisaties. Ervaring met projectmanagement is een pré.
 

Wie zijn wij?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt 

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je kan worden wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder bieden we je: 

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk; 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Maak Europese Green Deal praktisch. Als projectleider CSRD implementatie bij Grant Thornton.

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures