Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je bent op zoek naar een dynamische functie met veel variatie in werkzaamheden.
Wat: Verantwoordelijk voor de centrale backoffice activiteiten van alle vestigingen.
Waarom: Volop uitdagingen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
Waar: Jouw standplaats is ons kantoor te Alphen aan den Rijn.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief juiste afhandeling van alle in- en uitgaande correspondentie en administratie binnen Grant Thornton. Jouw collega’s moeten er op kunnen vertrouwen dat jij de door hen aangeboden opdrachten administratief goed afhandelt. Met opdrachten bedoelen wij alle voorkomende uitgaande post zoals correspondentie, jaarrekeningen, publicatiestukken, aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, controleverklaringen, opdrachtbevestigingen, declaraties en aanmaningen. Je hebt contact met accountants, fiscalisten en adviseurs uit de organisatie en tevens met de klanten van de organisatie. Ook heb je hierbij contact met de Grant Thornton organisaties in het buitenland.  Jij bent de bewaker van de huisstijl en uitstraling van Grant Thornton.

Daarnaast zorg je dat wijzigingen van onze klanten goed wordt doorgevoerd in ons CRM pakket en dat de gegevens van nieuwe klanten correct en tijdig worden verwerkt in alle gebruikte software systemen. Ook ben je de steun en toeverlaat van onze klanten in het gebruik van onze online GT portal waar onze klanten zelf documenten kunnen uploaden en inzien. Je beantwoordt vragen en loodst onze klanten feilloos door het online systeem.

Je controleert, ondersteunt en verricht werkzaamheden in het kader van Wwft. Bovendien heb je nauw contact met de automatiseringsafdeling over het testen van updates, het melden van storingen in diverse pakketten, het meedenken over gebruikersgemak, alsook de privacy en kwaliteitswaarborg voor onze klanten.

Wie ben jij?

Wat verwachten we van onze nieuwe collega:

• Je weet om te gaan met vertrouwelijke informatie.
• Je bent een kei in de Nederlandse taal en beheerst de Engelse taal goed.
• Je bent accuraat, doortastend, administratief goed onderlegd en communicatief vaardig.
• Je bent altijd bereid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.
• Je bent ervaren in het werken met MS Office.
• Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect en Responsibility.

Wat bieden we jou?

Als Medewerker Centrale Backoffice krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een administratieve duizendpoot én om onderdeel uit te maken van een groot (inter)nationaal netwerk. Wij bieden je een fijne, open werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en gestimuleerd wordt om het verschil te maken. Groei op persoonlijk en inhoudelijk vlak wordt aangemoedigd. Door de juiste ondersteuning zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Je bent verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden met de mogelijkheid om afwisselend vanuit huis te werken. Daarnaast bieden wij een premievrij pensioen, winstdeling naast een vast salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheid om extra verlof te kopen. Verder kun je deel uitmaken van Young GT, dat interessante evenementen organiseert.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze website 'Werken bij Grant Thornton'.


 

Enthousiast?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je ontwikkelmogelijkheden en de cultuur. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteer button.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures