Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in de accountancy praktijk en bezit de AA/RA titel met aantoonbaar (ruime) ervaring in de samenstelpraktijk.
Wat:  Bijdragen aan het kwaliteitsbeleid van Grant Thornton binnen de samenstelpraktijk, vaktechnisch adviseren van collega's, projecten leiden gericht op de verdere ontwikkeling van de praktijk, en mogelijk deels werkzaam in de samenstelpraktijk.
Waarom:  Ruimte voor vaktechnische ontwikkeling én persoonlijke groei.
Waar: Jouw uitvalsbasis is Alphen aan den Rijn.

De functie

Als Manager Vaktechniek krijg je een afwisselende functie waarbij je vanuit het Bureau Vaktechniek Accountancy een bijdrage levert aan de kwaliteit van de samenstelpraktijk.

Jij weet de weg te vinden in de NVKS en andere relevante regelgeving. Je houdt nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving bij. Je weet deze ingewikkelde materie op een eenvoudige manier naar de praktijk te vertalen, en draagt bij aan de efficiency en effectiviteit van de werkprocessen binnen deze praktijk. Je hebt daarbij een open oog voor mogelijkheden door bijv. nieuwe technologische ontwikkelingen. Je ondersteunt de praktijk door het ontwikkelen van templates en tools bij het goed vastleggen van hun werkzaamheden. Je bent  tevens een vraagbaak en sparring-partner voor collega’s uit de accountancy praktijk op het gebied van de Standaarden en de RJ(k). Je draagt bij aan de ontwikkeling van het interne opleidingsprogramma van Grant Thornton, en aan de dossieronderzoeken binnen de samenstelpraktijk.

Wij zoeken

Als Manager Vaktechniek herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je hebt minimaal 10 jaar ervaring binnen de accountancy praktijk;
• Je bent fulltime (minimaal 32 uur per week) beschikbaar;
• Je hebt de AA of RA titel behaald;
• Je hebt aantoonbare affiniteit met vaktechniek en wet- en regelgeving en kunt dit pro-actief toepassen in de praktijk;
• Je hebt affiniteit met MKB bedrijven;
• Je kunt vaktechnische overleggen initiëren en daaraan inhoud geven;
• Je ziet praktische toepassingen voor nieuwe technologische ontwikkelingen voor de werkzaamheden in de samenstel- en adviespraktijk;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent nauwkeurig, kritisch, pragmatisch ingesteld en oplossingsgericht;
• Je hebt kwaliteit en integriteit hoog in het vaandel staan;
• Je hebt een professioneel-kritische houding en een rechte rug;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te ontwikkelen

Wij bieden je ruimte om te groeien. Niet alleen ruimte voor je vaktechnische kennis, maar ook voor een verdere ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden. Hierbij kun je gebruik maken van ons uitgebreide interne opleidingsprogramma. Je zult je verder ontwikkelen tot een specialist op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen, en een vaktechnisch expert. Uiteraard ben je ook verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil jij werken bij Grant Thornton en de ruimte krijgen voor verdere (vaktechnische) ontwikkeling? Solliciteer dan als Manager Vaktechniek via onderstaande solliciteer button. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Mark Assink, Recruiter, via 088 676 9065.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures