Terug naar overzicht

Inspelen op ontwikkelingsbehoeftes als learning & development specialist

Vanuit een serviceline ontvang je geluiden dat er behoefte is aan het uitbereiden van een aantal expertisegebieden. Je checkt het huidige interne opleidingsaanbod: dit zit hier inderdaad nog niet écht in. In een gesprek met de servicelineleader schets je wat nodig is en vooral: met welk doel? Wat bieden we deze collega’s en wat brengt dit onze klanten? Het is duidelijk: dit is een win-wintraject. Je werkt de schets uit tot een concreet leerplan en bespreekt dit tijdens het vaktechnische overleg. Iedereen is overtuigd. Uitrollen maar!

Zo pak jij dat aan. Een luisterend oor en een open blik zorgen dat jij snel anticipeert op behoeftes binnen de organisatie. Zo houden we collega’s gemotiveerd en tevreden!

Dat is wat jij doet. Als learning & development specialist bij Grant Thornton.
 

Wat je gaat doen?

Samen met jouw collega's van de BVT's en HR signaleer en bepaal je duidelijke leerdoelen. Je verwerkt deze in leerplannen en sluit deze aan bij de leerlijnen van de interne opleidingen. Je zet kwaliteit van het opleidingsaanbod altijd voorop. Daarom rapporteer je frequent en maak je als dat nodig is verbetervoorstellen. 

Wie ben jij?

Ambitie
Jij houdt van uitdagingen, samen met collega’s. Je bent gemotiveerd en hebt het in je om talenten te binden en te behouden. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Je bent bestand tegen de dynamiek binnen onze organisatie. Is er een probleem, dan weet jij een oplossing. Je communiceert makkelijk met alle collega’s ongeacht hun functie of opleiding. Wat je hoort, daar doe je ook wat mee. Zelfstandig zet je plannen op en maakt deze samen met jouw team concreet.

Ervaring
Je hebt hbo- of wo-denkniveau en neemt minimaal vijf jaar relevante ervaring mee, het liefst binnen de accountancypraktijk. 

Wie zijn wij?

Best of both worlds

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk; 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Inspelen op ontwikkelingsbehoeftes. Als learning & development specialist.

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures