Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding en je bent in het bezit van je WFT Pensioen en/of WFT Inkomen of bereid om deze op kort termijn te behalen, dan zoeken wij jou. Je vindt het een uitdaging om te werken in een zeer dynamische pensioenpraktijk met alle veranderingen die de komende jaren op je afkomen, dan moet je zeker met ons een gesprek aangaan. Niet alleen leiden we je op maar we nemen je ook mee in een ontwikkelende markt in een ontwikkelend bedrijf. Naast dat je er 650 collega’s bij krijgt in het financiële vlak bieden wij jou de mogelijkheid om mee te groeien in onze Human Capital Service praktijk. Kortom ondernemen binnen een gevestigd bedrijf.

Wat:  Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van allerhande pensioenvraagstukken, pensioenadvisering, werksfeeronderzoeken en adviseren en implementeren van pensioenregelingen voor werknemers en DGA's. Daarnaast komen met grote regelmaat diverse employee benefit gerelateerde vraagstukken voorbij van andere teams in onze Human Capital Service praktijk. Ook ondersteun je onze collega's bij pensioen due diligence in hat kader van fusies en overnames.
Waarom:  Werken in een internationale informele organisatie met ruimte voor persoonlijke groei. De informele stemming waarbij diversiteit en inclusie standaard zijn, een omgeving waarin je kunt starten en/of doorgroeien in de ruimste zin van de financiële setting geven jou als collega het gevoel dat je gewaardeerd wordt om wie je bent. Uiteraard krijg je voldoende ruimte om deel te nemen in tal van pensioenvraagstukken. Ondanks dat de functie gericht is op het uitwerken van vraagstukken zul jij het contact zijn voor de klant.
Waar: Jouw standplaats is Amsterdam, maar met 7 locaties door heel west-midden-Nederland is er altijd een locatie in de buurt. Bovendien passen we het hybride werken toe, dus een dagje geen kantoor, dat is geen probleem.
 
   
   
   

De functie

In onze Human Capital Service praktijk werken Pensioen specialisten samen met specialisten op het gebied van Global Mobility, Loonbelasting/Sociale Verzekeringen, Payroll en Arbeidsrecht. Binnen deze praktijk maak jij onderdeel uit van onze sterk groeiende pensioen advies praktijk. Samen met de manager van onze pensioen-inkomen advies praktijk, ben jij verantwoordelijk voor de advisering omtrent en begeleiding van pensioenadvisering van onze nationale en internationale klanten.

Je werkt met inhouse ontwikkelde rekentools en adviessoftware om het gehele pensioen proces te managen en gaat geen uitdaging uit de weg om te komen tot een passende pensioenregeling voor werkgever en werknemers, dan wel een passende adviesoplossing voor de werkgever. Je zult nauw samenwerken met directe collega’s in Nederland alsmede ons internationale netwerk van Global Mobility collega’s in 140 landen. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de pensioen adviestak binnen onze Human Capital Service praktijk.

De activiteiten van deze Human Capital Services afdeling worden steeds verder uitgebreid om aan de vraag van onze klant te kunnen voldoen. Naast pensioen zijn wij voornemens om ook Inkomensverzekeringen te gaan doen. Dit zorgt voor een nauwere band met de klant maar ook tot een totaal pakket aan employee benefits. Vanwege deze uitbreidingen is het van belang dat je zelf ook input geeft in de dagelijkse vragen en problemen waar je tegen aanloopt bij de klant.

Dit ben jij

Als junior/medior Pensioen-Inkomen consultant herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je hebt wellicht al wat werkervaring opgedaan binnen het pensioenvlak en/of met inkomensverzekeringen;
• Bij voorkeur heb je de opleiding Wft Pensioen en/of WFT Inkomen afgerond en is deze kwalificatie nog geldig, of je bent bereid deze kwalificatie op kort termijn te behalen;
• Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen de pensioenwereld en op het gebied van inkomensverzekeringen;
• Je bent leergierig en je staat open om flink gas te willen geven.
• Je hebt cijfermatig inzicht, een praktische en flexibele instelling, je bent accuraat, analytisch en pro-actief en je bent klantgericht en communicatief sterk;
• Je bent ondernemend en oplossingsgericht en minimaal 32 uur per week beschikbaar;
• Sterk ontwikkelde kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te groeien

We bieden je ruimte om te leren en te groeien. Groeien als professional, maar zeker ook om het vak te leren zodat je jezelf kunt ontwikkelen naar de pensioenspecialist die uiteindelijk zelfstandig in staat is om vraagstukken te behandelen. Bovendien nemen we je mee in de ontwikkeling van de Human Capital Service praktijk. Deze praktijk houdt zich niet alleen bezig met pensioenvraagstukken maar eigenlijk met alle verzekering, juridische en fiscale vragen waar onze klanten tegenaanlopen. OP deze manier ben je onderdeel van een hecht team op verschillende gebieden.

Naast professionele groei bieden we je ook een omgeving waarin persoonlijke groei voorop staat. Vaardigheden die wellicht nu nog mist worden aangeleerd en versterkt. Niet alleen ruimte voor de groei van je vaktechnische kennis, maar ook voor je persoonlijke vaardigheden. Ons uitgebreid intern opleidingsprogramma (lokaal en nationaal), begeleiden je daar bij. Daarnaast is er ruimte om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen door deel te nemen aan evenementen.
Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze carrièrepagina: https://www.grantthornton.nl/carriere/.

Enthousiast?

Wij hopen dat je na het lezen enthousiast bent geworden naar de functie en naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur waaronder onze kijk op diversiteit en inclusie. Om je goed voor te bereiden en een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden binnen Grant Thornton nodigen wij je graag uit om te reageren. Om je te helpen in je voorbereiding kun je altijd contact op nemen met Mark Assink via 088 676 9065 of via  mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures